Libnet.ro
UNICEF

13:31

Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! (FOTO)

B1 B1,
Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! (FOTO)

Moment inedit oferit de Andra si Andreea Banica, doua dintre cele mai indragite artiste din Romania. Ele s-au intalnit intamplator, sambata, iar Andreea a postat o fotografie cu Andra pe Instagram, care. continuă pe B1

A MURIT! Doliu in lumea muzicii: Una dintre cele mai celebre intreprete, care a incantat milioane de romani cu slagarele sale, s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Doliu in lumea muzicii! A murit interpresta si textiera Roxana Popescu. CLICK AICI - Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad iNGERI! FOTO) Clopote albe.

Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan. Ce MOTIV a avut vedeta...

Salman Khan si Iulia Vantur s-au despartit dupa o relatie de lunga durata, sustin ziarele indiene. CLICK AICI - Da, este vorba despre indragita cantareata Andra: Doamne, AM MURIT si am ajuns sa vad .

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie muzica populara: Din pacate este vorba de indragita interpreta... (FOTO)

Cantareata de muzica populara Silvana Riciu a ajuns, recent, la spital, dupa ce i s-a facut rau si nu se mai putea ridica din pat. CLICK AICI - Daca aveti ferestre cu geam termopan, trebuie sa stiti.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de indragita artista Monica ANGHEL... (FOTO)

Monica Anghel a dezvaluit ca vara trecuta s-a confruntat cu grave probleme de sanatate si a trebuit sa se opereze de urgenta. Asta vara a trebuit sa ma operez de urgenta pe coloana pentru ca.

Romania detine 60% din una dintre cele mai pretioase resurse naturale ale Europei. Nu este vorba despre aur sau petrol!

Circa un milion de oameni mor, anual, din cauza utilizarii apei infestate sau a lipsei acesteia si 844 de milioane de persoane nu au acces la apa potabila, desi 70% din suprafata Planetei Albastre este acoperita.

Vedeta din Romania care a renuntat la un singur aliment si a slabit in timp record: Da, e vorba despre... (FOTO)

Diana Munteanu este intr-o forma extraordinara si a ajuns asa datorita unui stil de viata foarte sanatos. Vedeta face sport, merge la tratamente si este foarte atenta la ce mananca. Mai mult, aceasta a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )