Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera indragitul actor Mihai Bendeac e INCURABILA...

B1 B1,
Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera indragitul actor Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie, iar aceasta boala cumplita l-a facut sa caute cu si mai mare determinare raspunsuri la intrebarile sale. Si, dupa ce a studiat foarte mult, a ajuns la. continuă pe B1

SOC in televiziune! Cabral a facut ANUNTUL TRIST: A venit sa ma ia in CONGO! Ce se va intampla cu EMISIUNEA

Cabral Ibacka nu se sfiieste sa vorbeasca despre originile sale si despre trauma prin care a fost nevoit sa treaca in copilarie. De-a lungul timpului, acesta a scris pe blogul sau personal diferite ep.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Din PACATE, este vorba de Andreea Marin: Medicii au facut ANUNTUL, dupa ce vedeta a ajuns la SPITAL...

Andreea Marin a mers la spital pentru cateva investigatii, dupa ce ar fi acuzat probleme cu inima. Ea si-a anuntat fanii, printr-un mesaj pe retelele sociale, ca urmeaza sa ia o pauza pentru a se.

Anuntul TRIST care a SOCAT pe toata lumea: Din pacate, este vorba despre Smiley...

In ciuda eforturilor uriase pe care le face, Smiley nu primeste niciun leu pentru traditionalul spectacol anual de la Arenele Romane. Din acest motiv, el ajunge uneori in conflict cu fratele sau, Filip, care e.

SOC: Dupa ce a fost OPERAT DE URGENTA la inima, Marian Dragulescu... Tocmai a fost facut anuntul

Marian Dragulescu a suferit o interventie chirurgicala la inima, dupa ce medicii au descoperit ca sportivul are tulburari de ritm cardiac. Campionul olimpic se simte bine si este pregatit sa reia.

Din pacate este adevarat: ANTONIA a fost inlocuita! Ce decizie a luat acum ALEX VELEA...

Vincenzo Castellano, fostul partener de viata al Antoniei, are o noua iubita romanca, total diferita de fosta sa sotie. Anuntul are loc in contextul in care Vincenzo se pare ca incearca sa mearga mai.

VESTE BUNA pentru ROMANI! Un GIGANT AUTO tocmai a facut ANUNTUL! Se lanseaza primul...

Ford Romania va deschide la Craiova, in parteneriat cu autoritatile locale, incepand cu luna septembrie, primul incubator de proiecte inovative din Europa care va fi pus la dispozitia studentilor si.

DRAMA in lumea manelelor! Tristete pentru fanii lui FLORIN SALAM! Vestea tragica se confirma! Din pacate...

Lovitura pentru Florin Salam! Roxana, actuala partenera de viataa celebrului manelist a facut o postare soc pe retelele de socializare! Zilele trecute, femeia a postat cateva fotografii pe contul sau de.

Decisiv! UDMR a facut ANUNTUL cu privire la SUSPENDAREA lui Iohannis: in acest moment...

Unul dintre cei mai experimentati politicieni actuali, Kelemen Hunor, surprinde printr-o declaratie care se opune curentului din Coalitie. Astfel, desi crede ca Iohannis va reactiona intr-un termen rezonabil.

Pavel Bartos a facut anuntul cu care isi socheaza fanii: De obicei DERAIEM cand suntem foarte siguri pe noi...

Pavel Bartos prezinta, impreuna cu Smiley, Romanii au talent, cel mai iubit spectacol de televiziune din Romania, care aduna oameni cu talent autentic, surprinzatori, calitate artistica in momente unice, pline.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )