Libnet.ro
UNICEF

22:45

Din pacate, medicii au facut ANUNTUL trist: Este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

B1 B1,
Din pacate, medicii au facut ANUNTUL trist: Este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce. continuă pe B1

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera indragitul actor Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie, iar aceasta boala cumplita l-a facut sa caute cu si mai mare determinare raspunsuri la intrebarile sale. Si, dupa ce a studiat foarte mult, a ajuns la.

DOLIU pentru Familia Regala! Din pacate a plecat la ceruri! Este tragedia MOMENTULUI

Sotia printului Norodom Ranariddh al Cambodgiei, Ouk Phalla, a murit dupa accidentul in care cuplul princiar a fost implicat duminica in orasul Sihanoukville din provincia Preah Sihanouk. Ouk Phalla, in.

Din PACATE, este vorba de Andreea Marin: Medicii au facut ANUNTUL, dupa ce vedeta a ajuns la SPITAL...

Andreea Marin a mers la spital pentru cateva investigatii, dupa ce ar fi acuzat probleme cu inima. Ea si-a anuntat fanii, printr-un mesaj pe retelele sociale, ca urmeaza sa ia o pauza pentru a se.

O noua veste trista zguduie lumea muzicala: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a tinut sa precizeze ca este in forma dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi, desi acum se confrunta cu probleme financiare. De asemenea, artista a mentionat ca nu are reprezentanti,.

Dupa moartea Stelei Popescu, o alta veste TERIBILA zguduie lumea artistica: Din pacate este vorba de indragitul Alexandru Arsinel...

Actorul Alexandru Arsinel a avut in ultimii ani mai multe probleme de sanatate. Mai mult, el a fost devastat de moartea colegei sale de scena, indragita actrita Stela Popescu. Din nefericire, nenorocirile nu.

Din pacate, o veste trista: Elena Merisoreanu, la spital. Ce a patit indragita artista

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu, in varsta de 69 de ani, a ajuns, luni dupa-amiaza, la spital. Artista a facut noi analize la glanda tiroida. Ieri Luni; n. r. ) am fost la doctor, ca.

DRAMA in lumea manelelor! Tristete pentru fanii lui FLORIN SALAM! Vestea tragica se confirma! Din pacate...

Lovitura pentru Florin Salam! Roxana, actuala partenera de viataa celebrului manelist a facut o postare soc pe retelele de socializare! Zilele trecute, femeia a postat cateva fotografii pe contul sau de.

VESTE BUNA pentru ROMANI! Un GIGANT AUTO tocmai a facut ANUNTUL! Se lanseaza primul...

Ford Romania va deschide la Craiova, in parteneriat cu autoritatile locale, incepand cu luna septembrie, primul incubator de proiecte inovative din Europa care va fi pus la dispozitia studentilor si.

Decisiv! UDMR a facut ANUNTUL cu privire la SUSPENDAREA lui Iohannis: in acest moment...

Unul dintre cei mai experimentati politicieni actuali, Kelemen Hunor, surprinde printr-o declaratie care se opune curentului din Coalitie. Astfel, desi crede ca Iohannis va reactiona intr-un termen rezonabil.

Antonia a facut anuntul DUREROS: imi cer SCUZE, dar...

Antonia, una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi, le-a dat o veste trista fanilor ei. Artista ar fi trebuit sa cante luni la un restaurant din Capitala, dara fost nevoita sa anuleze.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )