Libnet.ro
UNICEF

18:30

Din SUA, Viorica Dancila transmite opozitiei ca motiunea de cenzura nu va trece: Au mai incercat si au esuat lamentabil

Hotnews Hotnews,
 Din SUA, Viorica Dancila transmite opozitiei ca motiunea de cenzura nu va trece: Au mai incercat si au esuat lamentabil

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila transmite un mesaj opozitiei de la Bucuresti, sustinand, intr-o postare pe Facebook, ca motiunea de cenzura nu va trece. Interventia premierului vine in contextul in care liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii au strans 237 de semnaturi pentru motiune. continuă pe Hotnews

in SUA, Viorica Dancila comenteaza pe tema motiunii de cenzura: Nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri pe Facebook ca motiunea de cenzura pregatita de Opozitie nu va trece nici de aceasta data. Aceasta adauga ca tentativele anterioare au esuat lamentabil si ca PSD este un partid unit care isi va duce programul de guvernare la capat.

Mesajul dur pe care Viorica Dancila il transmite Opozitiei

Premierul pare sa nu se sperie de numarul mare de parlamentari care sustin motiunea de cenzura, unii.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Viorica Dancila a discutat cu primarul Jersey City despre deschiderea unei linii aeriene directe cu Bucurestiul

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu primarul orasului Jersey City, Steven Fulop, cu ocazia vizitei in SUA. Viorica Dancila i-a oferit primarului Fulop drapelul Romaniei si i-a vorbit despre oportunitatile economice din domenii precum energie, infrastructura, economia digitala, agroturism si sanatate, potrivit biroului de presa al Guvernului.

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pregatita de opozitie nu va trece in urma votului din Parlament. intr-o postare pe Facebook, Dancila sustine ca demersul.

Korodi: UDMR nu ar trebui sa intre la guvernare daca Guvernul Dancila pica la motiunea de cenzura

Attila Korodi, liderul deputatilor UDMR, sustine ca Uniunea nu ar trebui sa intre la guvernare daca Guvernul Dancila pica la motiunea de cenzura, dar nu exclude ca acest lucru sa se intample dupa alegerile parlamentare.

Programul Vioricai Dancila in vizita din SUA: intalniri cu vicepresedintele Pence si membri ai comunitatii evreiesti

Premierul Viorica Dancila a plecat duminica dimineata spre SUA cu o cursa de linie. in Statele Unite Dancila ar urma sa aiba intalniri cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, dar si cu reprezentantii unor comunitati evreiesti, transmite Mediafax. Din delegatia premierului Dancila fac parte ministrul Afacerilor Externe Ramona Manescu, ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, ministrul Apararii Gabriel Les, ministrul Sanatatii Sorina Pintea, ministrul Comunicatiilor Alexandru Petrescu, dar si consilierul personal, Anton Pisaroglu.

Prima dezertare oficiala din PSD: senatorul Emanoil Savin voteaza motiunea de cenzura

Senatorul Emanoil Savin a demisionat miercuri din grupul PSD, anuntul fiind facut in plenul Senatului. Savin a declarat pentru News. ro ca a fost contactat pentru a semna motiunea de cenzura initiata de PNL si ca va semna documentul impotriva guvernului Dancila, fara a fi decis daca o va si vota. Liderul PSD Prahova spune ca nu a primit demisia senatorului Savin. El a explicat si motivele demisiei sale.

Viorica Dancila, inca un moment jenant in SUA: Premierul, primit cu stema gresita la o ceremonie oficiala(FOTO, VIDEO)

Esec pe toata linia in vizita premierului Viorica Dancila in SUA. Dupa ce a fost ignorata de oficialii americani de rang inalt si a avut intalniri cu persoane din esaloanele inferioare ale administratiei St.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )