Libnet.ro
UNICEF

17:30

Din televiziune in politica: Elena Lasconi (USR-PLUS) a castigat Primaria Campulung Muscel. Primele declaratii

Antena3 Antena3,
Din televiziune in politica: Elena Lasconi (USR-PLUS) a castigat Primaria Campulung Muscel. Primele declaratii

Candidata USR-PLUS, Elena Lasconi, fost om de televiziune, a castigat detasat Primaria Campulung Muscel. Ea s-a impus in fata candidatului PSD Liviu Taroiu, primarul in functie, si a liberalului Nicolae Zaharia. continuă pe Antena3

Elena Lasconi a castigat Primaria Campulung

Elena Lasconi a castigat alegerile pentru Primaria municipiului Cimpulung Muscel, potrivit numaratorii partiale. Fosta jurnalistaPRO TV, care a renuntat la cariera in televiziune pentru a intra .

Elena Lasconi (USR-PLUS) a castigat Primaria Campulung Muscel

Rezultatele partiale, confirmate inclusiv de PSD Arges, o arata pe candidata USR-PLUS, Elena Lasconi, castigatoare la Primaria Campulung.

Un mort a castigat primaria din Deveselu

Fostul primar Ion Aliman PSD) al comunei Deveselu din Olt, comunitate care gazduieste scutul americ.

Surse. Surprizele USR PLUS: Fritz castiga la Timisoara, Viziteu la Bacau si Elena Lasconi la Campulung. inca doua orase mari sunt disputate intens

Candidatul USR PLUS Dominic Fritz a castigat Primaria Timisoara. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca Lucian Viziteu e favorit pentru Bacau, in timp ce Elena Lasconi si-a adjudecat Primaria Campulung Muscel. Stelian Ion e umar la umar cu Vergil Chitac PNL) la Constanta, in timp ce Allen Coliban si George Scripcaru isi disputa Primaria Brasov.

Elena Lasconi (USR PLUS) anunta ca a castigat Primaria Campulung Muscel (numaratoare paralela)

Candidatul USR PLUS la functia de primar al municipiului Campulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi, anunta ca a castigat detasat alegerile, conform numaratorii paralele, potrivit Agerpres.

Fosta jurnalista Elena Lasconi, interviu la Sinteza Zilei, dupa ce a iesit primar: Nu vreau, cand ies la pensie, sa-mi luxez picioarele in gropile de aici

Elena Lasconi a oferit una din surprizele acestor alegeri locale, castigand primaria orasului Campulung Muscel cu peste 50% din voturi. Fosta jurnalista spune ca a acceptat sa candideze din partea USR-PLUS pentru functia de primar nu pentru a viza un post de parlamentar in viitor, ci pentru a face gospodareala in Campulung.

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

ALEGERI LOCALE 2020 Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat primaria Brasov cu peste 40%

Candidatul USR PLUS, Allen Coliban, a castigat Primaria municipiului Brasov, cu peste 40% din voturile valabil exprimate, in viitorul legislativ local urmand sa aiba mandate trei forte politice - Alianta USR PLUS si PNL - cu un numar egal de voturi si PSD, releva datele AEP Brasov.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal, PSD are majoritate in consiliul local

Omul de afaceri Ion Doldurea a castigat Primaria Caracal cu aproape 3. 000 voturi peste urmatorul clasat, candidatul PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )