Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

România Liberă România Liberă,
Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa c. continuă pe România Liberă

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce in cursul zilei a participat la reconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce a participat lareconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a parasit Arestul Central, fiind dus in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

IPJ Olt are un nou sef, dupa destituirile din cazul Caracal! Cine este Alin-Nicolae Stan

Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Olt are un nou sef. Alin-Nicolae Stan este al patrulea sef al institutuiei din acest an. Stan a condus pana acum Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din.

Cazul Caracal. Cum a decurs reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei Momente tensionate la casa groazei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce in cursul zilei a participat la reconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani pe care a recunoscut ca a sechestrat-o, a ucis-o si i-a incinerat corpul.

VIDEO Ce spera anchetatorii sa scoata de la Dinca cu ocazia reconstituirii crimelor de la Caracal

Anchetatorii au inceput, luni dimineata, reconstituirea crimei in cazul Alexandrei Macesanu, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, in prezenta acestuia, adus din arestul IPJ Olt. La aceasta ora, la fata locului sunt politisti, procurori si jurnalisti, insa nu si rude sau prieteni ai victimei, si nici vecini ai presupusului asasin.

De ce s-a facut reconstituirea de la Caracal. Ce spune criminologul Dan Antonescu

Anchetatorii au inceput, ieri dimineata, reconstituirea crimei in cazul Alexandrei Macesanu, la Caracal, in prezenta lui Gheorghe Dinca, scos special pentru asta din arestul IPJ Olt. Fostul sef al Serviciului Omoruri, expertul criminolog Dan Antonescu, a explicat faptul ca aceasta procedura a reconstituirii, desi una tipica, nu este folosita in toate cazurile, ci doar atunci cand anchetatorii au indoieli asupra unor afirmatii ale suspectului.

Alexandru Cumpanasu, dupa reconstituirea CRIMELOR de la CARACAL: Procurorii si-au mai batut inca o data joc de familia noastra! Au venit cu un manechin de poliester si l-au ars in butoi

Alexandru Cumpanasu este de parere ca reconstituirea crimelor de la Caracal este o bataie de joc. Unchiul Alexandrei Macesanu sustine ca scena arderii trupului nepoatei sale a fost o ofensa la adresa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )