Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

B1 B1,
Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce a participat lareconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul. continuă pe B1

Gheorghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa ce in cursul zilei a participat la reconstituirea organizata de anchetatori la Caracal si Dobrosloveni in cazul.

Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt dupa reconstituirea in cazul disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca a fost dus luni seara in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt dupa c.

Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Politiei din Olt pentru a participa la o noua reconstituire a faptelor

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a parasit Arestul Central, fiind dus in Arestul Politiei Olt, pentru a participa, de luni, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Politiei Slatina: Luni si marti, procurorii vor face reconstituirea crimelor de la Caracal (VIDEO)

Gheorghe Dinca a fost transferat din Arestul Politiei Capitalei la Politia Slatina. Decizia a fost luata pentru ca acesta sa participe, luni si marti, la reconstituirea crimelor din casa lui, care va fi facuta.

VIDEO Ce spera anchetatorii sa scoata de la Dinca cu ocazia reconstituirii crimelor de la Caracal

Anchetatorii au inceput, luni dimineata, reconstituirea crimei in cazul Alexandrei Macesanu, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, in prezenta acestuia, adus din arestul IPJ Olt. La aceasta ora, la fata locului sunt politisti, procurori si jurnalisti, insa nu si rude sau prieteni ai victimei, si nici vecini ai presupusului asasin.

Detalii-soc in ancheta de la Caracal. Ce ar fi vorbit Gheorghe Dinca la telefon cu fostul politist de Frontiera, chiar la o zi dupa rapirea Luizei

Date din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul disparitiei Luizei Melencu arata ca Gheorghe Dinca a sunat doua persoane, a doua zi dupa disparita adolescentei: pe bunicul Luizei si un barbat misterios din.

Gheorghe Dinca, dus la liceul unde invata Alexandra pentru reconstituire. Ce le-a spus anchetatorilor

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus la liceul Mihai Viteazul din Caracal pentru reconstituirea zilei in care a fost rapita Alexandra Macesanu. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi legat-o si lovit-o pe Alexandr.

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Drama Caracal. Gheorghe Dinca, in locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

UPDATEGheorghe Dinca a fost dus in locul unde ar fi aruncat bijuteriile Alexandrei Macesanu, in fata unui hotel, acolo unde s-a oprit inainte sa ajunga in Craiova. ----- UPDATE Gheorghe.

Cum arata Gheorghe Dinca dupa 50 de zile de arest. Monstrul din Caracal a fost adus la reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu

Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat de uciderea Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, a fost scos din arest pentru a participa la reconstituirea crimei asupra Alexandrei. infatisarea lui Dinca este schimbata fata de cum arata la arestarea lui.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )