Libnet.ro
UNICEF

22:31

Director Posta Romana: Aproape jumatate din angajatii nostri vor sa se vaccineze

Antena3 Antena3,
Director Posta Romana: Aproape jumatate din angajatii nostri vor sa se vaccineze

Aproape jumatate din angajatii Postei romane vor sa se vaccineze impotriva coronavirusului, multi dintre ei fiind expusi unui risc mare de infectare, a anuntat, vineri, directorul general al institutiei, la Antena 3. continuă pe Antena3

Director Posta Romana: Jumatate dintre angajati vor sa fie vaccinati impotriva COVID-19

Pentru cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare aproape jumatate din angajatii Postei Romane vor sa se vaccineze impotriva coronavirusului, potrivit reprezentantilor societatii, care au precizat ca multi.

Aproape jumatate din cadrele didactice din Prahova intentioneaza sa se vaccineze anti-COVID

In Prahova, 3. 236 de cadre didactice si-au exprimat dorinta de a se imuniza impotriva COVID-19, dintr-un total de 6. 706, fiind aproape jumatate din totalul de la nivel judetean, informeaza Agerpres. Profesorii.

MINISTERUL EDUCATIEI: Mai mult de jumatate din angajatii din invatamant doresc sa se vaccineze

Ponderea angajatilor din invatamantul preuniversitar care s-au aratat pana acum disponibili sa se vaccineze anti-Covid-19 se apropie de 50%, anunta la RFI ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in schimb, procentul din sistemul universitar a ajuns la 60%.

Aproape jumatate din angajatii din invatamantul preuniversitar doresc sa se vaccineze - ministrul Educatiei

Aproape 50% din personalul din invatamantul preuniversitar doreste sa se vaccineze impotriva coronavirusului, a declarat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu miercuri seara, la Antena 3. in mediul universitar, procentul este de circa 60%.

Aproape jumatate din elevi spun ca scoala online este degeaba. Sondaj

Aproape 50% din elevii constanteni spun ca scoala online nu le satisface nevoile educationale, 6,3% declara ca nu au echipamente proprii pentru cursuri, iar peste 27% considera ca profesorii nu sunt pregatiti pentru acest tip de predare, potrivit unui sondaj initiat de Consiliul Elevilor.

Peste 45% din angajatii din invatamantul preuniversitar si aproape 60% din cel universitar vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Ministerul Educatiei a precizat, intr-uncomunicat de presa, ca 167. 977 de angajati din sistemulde invatamant isi declara, in prima etapa de consultare, disponibilitatea de.

Pana de curent in Bucuresti: Zona de nord-est a ramas aproape jumatate de ora fara electricitate

Un incident produs marti la ora 11. 14, in statia Fundeni a Transelectrica, a lasat zona de nord-est a Bucurestiului fara curent electric. Toti consumatorii au fost alimentati la ora 11. Echipele Transelectrica fac verificari pentru a identifica motivele care au dus la producerea incidentului. Aceasta pana de curent s-a produs la doar cateva zile dupa incidentul care a lasat sase judete din nordul tarii fara electricitate.

Doar putin peste 45% din angajatii din invatamantul preuniversitar au declarat ca vor sa se vaccineze, in prima etapa de consultare

Doar 45,06% din totalul de 292. 872 de dengajati din sistemul de invatamant preuniversitar au spus pana acum ca vor sa se vaccineze, anunta Ministerul Educatiei, argumentand ca multe persoane nu au raspuns nici da, nici nu pentru ca perioada de interogare s-a suprapus cu vacanta. in ceea ce priveste mediul universitar, 59,64% din totalul profesori au raspuns ca sunt dispusi sa se vaccineze. in total, 167. 977 de angajati din sistemul national de invatamant isi declara, in prima etapa de consultare, disponibilitatea de vaccinare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )