Libnet.ro
UNICEF

11:30

Directorul Institulului de Criminalistica, dezvaluiri explozive cu privire la cazul Caracal: Experimentul arderii in butoi este inutil

Antena3 Antena3,
Directorul Institulului de Criminalistica, dezvaluiri explozive cu privire la cazul Caracal: Experimentul arderii in butoi este inutil

Romica Potorac, directorul Institutului National de Criminalistica, a explicat intr-un interviu acordat jurnalistei Adina Anghelescu,detalii cu privire laosemintele din cazul Caracal, subliniind ca pe oa. continuă pe Antena3

Directorul Institutului de Criminalistica, dezvaluiri explozive cu privire la cazul Caracal: Experimentul arderii in butoi este inutil

Romica Potorac, directorul Institutului National de Criminalistica, a explicat intr-un interviu acordat jurnalistei Adina Anghelescu,detalii cu privire laosemintele din cazul Caracal, subliniind ca pe oa.

Cumpanasu, detalii explozive despre Cazul Caracal

Unchiul Alexandrei spune ca a aflat informatii cheie de la investigatorii angajati pentru a lamuri c.

Cazul Caracal. Menajera lui Gheorghe Dinca, noi dezvaluiri despre comportamentul barbatului: L-am impins si am fugit

Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca aduce in prim-plan o serie de declaratii de-a dreptul socante. Cum s-a comportat criminalul din Caracal cu aceasta? Femeia a spus tot! Amintirea pe care o are cu el o face intotdeauna sa se ingrozeasca. Fosta menajera a lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri noi Viorica Stoian a fost martora comportamentului .

Cazul Caracal a declansat un fenomen greu de descris in Politia Romana! Tragedia a adus penisonari pe banda rulanta

Cazul Caracal a declansat un fenomen greu de descris in randul politistilor! Tragedia a adus pensionari pe banda rulanta in randul sefilor institutiei. Dupa ancheta inceputa in urma disparitiei.

Cazul Caracal a declansat un fenomen greu de descris in Politia Romana! Tragedia a adus pensionari pe banda rulanta

Cazul Caracal a declansat un fenomen greu de descris in randul politistilor! Tragedia a adus pensionari pe banda rulanta in randul sefilor institutiei. Dupa ancheta inceputa in urma disparitiei.

Ovidiu Popescu, procurorul care a intarziat mandatul in cazul Caracal, trimis la judecata CSM: A nesocotit prevederile legale

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de Ovidiu Popescu, procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Inspectorii sustin ca acesta a nesocotit, in mod grav si nescuzabil, prevederile legale care permiteau patrunderea in casa lui Gheorghe Dinca. Sectia pentru procurori a Consililui Superior al Magistraturii urmeaza sa se pronunte in acest caz.

Raport devastator pentru procurorul care a intervenit in cazul Caracal. Prima decizie majora luata de autoritati

O prima masura a fost luata de Inspectia Judiciara in cazul Caracal. Este vorba despre un raport extrem de dur facut public miercuri dimineata, referitor la porcurorul Ovidiu Popescu, care a ignorat antreaga.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Martor-cheie: Am vazut-o pe Luiza. Era singura si speriata

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Un martor-cheie face o dezvaluire care arunca totul in aer. Barbatul a povestit la Acces Direct ca a vazut-o pe Luiza in Italia, intr-o zona cunoscuta pentru.

Telefoane interzise in Romania: ce propune un senator PSD dupa cazul Caracal

Cazul Caracal a dat nastere unor initiative populiste, cum este si ultima propusa de un senator PSD. Daca in cazul cartelelor prepay vandute doar cu buletinul situatia e incerta, absurdul a.

Inspectia Judiciara il trimite la judecata CSM pe procurorul din cazul Caracal: A nesocotit grav prevederile care permiteau patrunderea in caza lui Gheorghe Dinca

Procurorul din Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care a stat pana la ora 6. 00 dimineata pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, este cercetat disciplinar de catre Inspectia Judiciara, care il trimite in fata Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii. Inspectia Judiciara spune ca procurorul din Caracal a nesocotit, in mod grav si nescuzabil, prevederile legale care permiteau patrunderea in casa lui Gheorghe Dinca. De asemenea, inspectorii afirma ca urmarirea penala s-a desfasurat fara coerenta, informatiile au fost colectate disparat, iar procurorul nu a impus comunicarea intr-o singura directie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )