Libnet.ro
UNICEF

22:15

Directorul Interpol a fost dat disparut. Autoritatile au deschis o ancheta

Antena3 Antena3,
Directorul Interpol a fost dat disparut. Autoritatile au deschis o ancheta

Autoritatile franceze au lansat o ancheta dupa ce sotia directorului Interpol, Meng Hongwei, a raportat disparitia acestuia, au indicat vineri surse din politie citate de AFP si Reuters. Sotia lui. continuă pe Antena3

Seful Interpol a fost dat disparut de sotie, politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie, pentru Reuters.

Directorul Interpol, dat disparut: Autoritatile franceze au deschis o ancheta

Directorul Interpol Meng Hongwei este de negasit. Sotia acestuia a anuntat disparitia lui, iar politia franceza a deschis o ancheta in acest caz, potrivit unor surse citate de Reuters. Autoritatile au.

UPDATE Seful Interpol, cautat de toata lumea dupa ce a fost dat disparut de sotie. El ar fi fost ridicat de autoritatile chineze imediat dupa aterizarea la Beijing

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie.

Seful Interpol, cautat de toata lumea dupa ce a fost dat disparut de sotie. Politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie.

UPDATE Seful Interpol a disparut dupa ce a plecat n China, tara sa natala, politia franceza a deschis o ancheta

Politia franceza a demarat o investigatie dupa ce sotia lui Meng Hongwei, directorul Interpol, l-a dat disparut pe sotul ei, au declarat vineri surse din politie, pentru Reuters. 14 Anchetatorii considera ca disparitia este ingrijoratoare, au declarat Reuters surse din politia franceza. 55Interpolul spune ca localizarea lui Meng este o problema a autoritatilor relevante, atat din Franta, cat si din China.

Noi date privind disparitia sefului Interpol: Acesta ar fi fost retinut de autoritatile chineze

Presedintele Interpol, Meng Hongwei, este dat disparut dupa ce a parasit Franta spre tara sa natala, China. Acest lucru a dus imediat la o investigatie a politiei si demararea unei operatiuni de cautare a of.

Bodyguard-ul lui Kim Kardashian a fost dat in judecata de compania de asigurari a vedetei

Bodyguard-ul lui Kim Kardashian este dat in judecata de compania de asigurari a vedetei, AIG, pentru faptul ca nu ar fi protejat-o pe acesta in jaful care a avut loc in 2016. Kim Kardashia a fost atacata .

Scandal total la Exatlon Romania: Si-a batut joc de colegi si a fost dat afara! Surpriza uriasa: Cine vine in loc...

Concurentii de la Exatlon au ajuns duminica in fata celei de-a cincea eliminari. Desi a pornit cu un avantaj major, echipa Razboinicilor a fost nevoita sa se desparta de o concurenta. Este vorba despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )