Libnet.ro
UNICEF

00:07

Directorul spitalului din Suceava, care i-a chemat la munca pe medicii bolnavi, revine in functie

România Liberă România Liberă,
Directorul spitalului din Suceava, care i-a chemat la munca pe medicii bolnavi, revine in functie

Directorul medical al Spitalului Judetean din Suceava, dr. Mircea Macovei, se intoarce joi la servic. continuă pe România Liberă

Directorul medical al Spitalului Judetean Suceava se intoarce joi la serviciu Este directorul care a chemat pe 23 martie tot personalul medical la spital

Directorul medical al Spitalului Judetean din Suceava, Mircea Macovei, se intoarce joi la serviciu, dupa ce a fosr retestat pentru coronavirus, iar testul a fost negativ, potrivit Mediafax. Pe 23 martie s-a produs insa una dintre cele mai grave greseli din lungul sir de erori din aceasta perioada - tot personalul medical a fost chemat la lucru lunea trecuta, dimineata, de catre directorul Macovei. Pe numele acestuia a fost deschis si un dosar penal.

Descoperirea din adancuri care poate schimba istoria lumii. Ce au gasit arheologii pe fundul Marii Mediterane

Arheologii au facut noi descoperiri in Marea Mediterana. Vese naufragiate pline de sute de artefacte, inclusiv portelan chinezesc, ulcioare, vase de cafea, boabe de piper si tevi de tutun ilicite, au ajuns sub privirile specialistilor. Vezi cum ar putea schimba descoperirea din adancuri, istoria lumii. Comoara de pe fundul Mediteranei intr-o expeditie condusa de britanici, .

Bancher din Suceava: Pana acum, bancile vorbeau despre apropierea de clienti. Dar dintr-o data am inceput sa construim bariere, sa masuram distante de 1,5 metri, sa instalam panouri de plexiglas

A inceput fara sa ne dam seama, nu eram pregatiti cum nu era nimeni - pentru o asemenea evolutie. Brusc, pe langa cuvintele uzuale din vocabularul curent al unui om de banca - plati, incasari, carduri, credite, depozite, internet banking, am inceput sa discutam despre dezinfectanti, manusi, masti, distanta sociala, spune intr-o discutie cu HotNews. ro Adrian Jantea, Directorul Regional retail, regiunea Nord-Est din BRD. Adaptarea nu a fost usoara, admite bancherul. Daca pana acum bancile vorbeau despre apropierea de clienti, am fost obligati dintr-o data sa incepem, la propriu, sa construim bariere, sa masuram distante de 1,5 metri, sa instalam panouri de plexiglas, sa avem acces controlat in agentii, spune Jantea.

Ponta il acuza pe Ludovic Orban ca a vrut sa ascunda situatia din Suceava

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a acuzat, marti, la emisiunea Marius Tuca Show Guvernul condus de Ludovic Orban ca a incercat sa ascunda situatia de la Suceava, generata de noul coronavirus.

Peste 300 de pacienti si angajati de la un centru de recuperare psihiatrica din Suceava au fost confirmati cu coronavirus UPDATE

Peste 300 de persoane - 242 de pacienti si 59 de angajati - de la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrica Sasca Mica din judetul Suceava au fost confirmate cu coronavirus.

Simona Halep, rugata sa-i transmita La multi ani unei fete din Anglia, care iubeste tenisul

Un barbat din Anglia a rugat-o pe Simona Halep sa ii ureze fetei sale La multi ani. Barbatul a postat pe retelele de socializare si doua clipuri video cu fetita in timp ce joaca tenis. Trevor Marshall i-a cerut aceeasi favoare si lui Andy Murray, potrivit Mediafax.

VIDEO Experienta unui chirurg din Constanta care a operat o fetita diagnosticata cu covid-19: E foarte greu sa respiri prin tot echipamentul. Mainile iti amortesc, iti devin reci

Chirurgul Florin Daniel Enache se pregatea sa ia masa cu familia cand a fost sunat sa vina la spital pentru o operatie. Era vorba despre o fetita de 7 ani care fusese diagnosticata cu covid-19 si care avea nevoie de o interventie urgenta din cauza unei apendicite acute cangrenoase perforata.

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

Topul celor mai bine platiti jucatori U21 din Europa. Care e situatia lui Ianis Hagi

Va prezentam mai jos care sunt cei mai bine platiti zece jucatori din Europa si care n-au implinit inca 21 de ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )