Libnet.ro
UNICEF

12:00

Descoperirea din adancuri care poate schimba istoria lumii. Ce au gasit arheologii pe fundul Marii Mediterane

Playtech Playtech,
Descoperirea din adancuri care poate schimba istoria lumii. Ce au gasit arheologii pe fundul Marii Mediterane

Arheologii au facut noi descoperiri in Marea Mediterana. Vese naufragiate pline de sute de artefacte, inclusiv portelan chinezesc, ulcioare, vase de cafea, boabe de piper si tevi de tutun ilicite, au ajuns sub privirile specialistilor. Vezi cum ar putea schimba descoperirea din adancuri, istoria lumii. Comoara de pe fundul Mediteranei intr-o expeditie condusa de britanici, . continuă pe Playtech

Pericolul care poate aparea dupa anuntul presedintelui. CTP avertizeaza

Cristian Tudor Popescu vine cu precizari in contextul ultimului anunt al presedintelui Romaniei. Care sunt pericolele care ar putea aparea si cum ar putea avea de suferit oamenii legii si cetatenii? CTP avertizeaza: Ce pericol poate aparea dupa anuntul presedintelui? Cristian Tudor Popescu a sustinut, in cadrul zilei de miercuri, ca anuntul presedintelui care vizeaza .

Tratamentul revolutionar care poate salva sute de mii de vieti. De ce li se ia sange celor infectati cu virusul?

Dupa cateva saptamani de asteptare, Ministerul Sanatatii a facut anuntul. Urmeaza ca Romania sa treaca la un tratament spectaculos care ar putea salva sute de mii de vieti de-a.

Directorul spitalului din Suceava, care i-a chemat la munca pe medicii bolnavi, revine in functie

Directorul medical al Spitalului Judetean din Suceava, dr. Mircea Macovei, se intoarce joi la servic.

Simona Halep, rugata sa-i transmita La multi ani unei fete din Anglia, care iubeste tenisul

Un barbat din Anglia a rugat-o pe Simona Halep sa ii ureze fetei sale La multi ani. Barbatul a postat pe retelele de socializare si doua clipuri video cu fetita in timp ce joaca tenis. Trevor Marshall i-a cerut aceeasi favoare si lui Andy Murray, potrivit Mediafax.

VIDEO Experienta unui chirurg din Constanta care a operat o fetita diagnosticata cu covid-19: E foarte greu sa respiri prin tot echipamentul. Mainile iti amortesc, iti devin reci

Chirurgul Florin Daniel Enache se pregatea sa ia masa cu familia cand a fost sunat sa vina la spital pentru o operatie. Era vorba despre o fetita de 7 ani care fusese diagnosticata cu covid-19 si care avea nevoie de o interventie urgenta din cauza unei apendicite acute cangrenoase perforata.

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

Topul celor mai bine platiti jucatori U21 din Europa. Care e situatia lui Ianis Hagi

Va prezentam mai jos care sunt cei mai bine platiti zece jucatori din Europa si care n-au implinit inca 21 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )