Libnet.ro
UNICEF

21:30

Discul de muzica clasica al anului 2013

Adevărul Adevărul,
Discul de muzica clasica al anului 2013

Discul cu cea mai mare nota din cele mai multe voturi exprimate de public in cadrul campaniei Voteaza discul de muzica clasica al anului 2013 derulata pe site-ul www. romania-muzical. ro este semnat de violoncelista Laura Buruiana si pianistul Ferenc Vizi; cuprinde integrala integrala lucrarilor pentru violoncel si pian de Felix Mendelssohn si a aparut la casa germana Coviello Classics in martie 2013. continuă pe Adevărul

China a repetat in 2013 cea mai slaba performanta economica incepand din 1999 - PIB-ul a crescut cu 7,7%

China a inregistrat o crestere economica de 7,7% in 2013, stabila in raport cu 2012, an in care marcase cea mai slaba performanta din ultimii 13 ani, a anuntat guvernul lui, lansand totodata un semnal de alarma fata de dezechilibrele persistente si indatorarea publica, scrie AFP.

Florentina Marincu a fost aleasa cea mai buna sportiva a anului, in Hunedoara

Atleta Florentina Marincu 17 ani) a fost desemnata sportiva anului 2013 in judetul Hunedoara, potrivit Directiei pentru Tineret si Sport a judetului Hunedoara. Florentina Marincu a obtinut anul trecut doua titluri mondiale la juniori II, in probele de saritura in lungime si triplusalt.

Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere a vanzarilor din UE in 2013.

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de 3,2%, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), citata de Mediafax. In luna decembrie, vanzarile Dacia in UE au crescut cu 48,2% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, de la 19. 300 la 28. 700 automobile, rezultand astfel o crestere a .

Cum sa treci cu bine de Lunea neagra, cea mai deprimanta zi a anului

A treia zi de luni din ianuarie este considerata, statistic, cea mai trista zi a anului. O serie de factori concureaza pentru a ne da dureri de cap, unora la propriu, fix pe 20 ianuarie.

Data de 20 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2014

Cea de-a treia zi de luni a anului, care, in 2014, cade pe 20 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, sustine un psiholog britanic. Teoria despre Blue Monday a aparut in 2005, cand psihologul.

Cele mai proaste parole din 2013 si cum sa o ai pe cea mai buna. A ta este pe lista?

Abia au trecut 20 de zile din 2014 si mai e loc de un top pentru anul precedent. O companie care creeaza aplicatii de gestionare a parolelor a publicat topul celor mai proaste din 2013, iar veterana password a fost, in sfarsit, detronata.

Cea mai scumpa sticla de whiskey din lume, licitata la Hong Kong

O sticla de Macallan a fost vanduta, recent, pentru 631. 850 dolari la o licitatie din Hong Kong, devenind cea mai scumpa sticla de whiskey tranzactionata vreodata la o licitatie, transmite Bloomberg.

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut cu 372.000 de euro

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania, amplasat in ansamblul rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, a fost vandut pentru 372. 000 euro, se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul de saptamana: Vremea se raceste usor marti, cand va ploua in cea mai mare parte a tarii

Luni, vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii, exceptand nord-estul tarii unde temperatura aerului va marca o scadere, apropiindu-se de mediile multianuale ale perioadei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Marti, temperaturile vor scade usor in toate regiunile si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii.

RECORD Cea mai calda zi de 19 ianuarie din ultimii 53 de ani. Temperaturi de primavara in mijlocul iernii

Dimineata de duminica, 19 ianuarie 2014, a fost cea mai calduroasa din ultimii 53 de ani in nordul Romaniei, dar si in regiunile intracarpatice, unde s-au inregistrat temperaturi cu 17 grade Celsius peste normalul perioadei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )