Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce au discutat Iohannis si Dancila la Cotroceni. Premierul, prima reactie despre demiterea lui Carmen Dan. Surse: Liderii PSD s-au reunit aseara

Adevărul Adevărul,
Ce au discutat Iohannis si Dancila la Cotroceni. Premierul, prima reactie despre demiterea lui Carmen Dan. Surse: Liderii PSD s-au reunit aseara

Premierul Viorica Dancila a mers joi dimineata la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis pe tema remanierii Guvernului. Seful statului nu este de acord cu numirea lui Toitus Corlatean - care a umilit diaspora in 2014- in functia de vicepremier. Liderii PSD s-au reunit aseara intr-o sedinta restransa si au convenit sa propuna un interimar pentru postul de vicepremier, ocupat acum de Ana Birchall. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, prima reactie dupa alegeri. Scapam de ciuma rosie! De ce nu a fost sa voteze

Gigi Becali, finantatorul FCSB, a avut o prima reactie dupa alegerile europarlamentare. El a explicat si de ce nu a fost sa voteze. Gigi Becali, finantatorul FSCB, vicecampioana Ligii 1, a avut o prima reactie dupa anuntarea primelor rezultate de la alegerile europarlamentare. Nu am fost sa votez pentru ca nu am voie. Ma bucur [] .

Prima reactie a iubitei lui Liviu Dragnea, dupa ce fostul lider PSD a fost arestat. Este un moment greu!

Liviu Dragnea isi va petrece urmatorii trei ani si jumatate in inchisoare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD intentiona sa se casatoreasca cu partenera sa mai tanara, Irina Tanase, dar planurile le-au fost date peste cap. Liviu Dragnea a fost incarcerat luni dupa-amiaza, dupa [] .

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare. Primarul General al Capitalei Ne aflam intr-un moment de rascruce si avem de luat, sub presiunea.

Culisele intalnirii Dancila Iohannis, la Cotroceni. Ce i-a cerut premierul presedintelui

Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis s-au intalnit, joi, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre remanierea Guvernului. in timp ce Iohannis s-a aratat impotriva numirii lui Titus Corlatean in functia de vicepremier, Dancila nu a fost de acord cu demiterea ministrilor de Interne si Externe. Culisele intalnirii Dancila Iohannis Joi dimineata, Viorica [] .

Klaus Iohannis, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, miercuri, ora 17:00, la Palatul Cotroceni.

Prima reactie din PSD dupa cel mai recent atac al lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat de indata dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat, din nou, social-democratii in ultimele declaratii sustinute la Palatul Cotroceni,.

Melescanu, prima reactie dupa ce Iohannis i-a cerut demisia

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, demiterea imediata a ministrilor de Externe si de Interne, Teodor Melescanu, respectiv Carmen Dan, pentru modul in care au fost organizate alegerile. Ministrul.

Ion Cristoiu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Planul este un guvern de uniune nationala care il va avantaja pe Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat ca prima strategie a Partidului Social Democrat ar fi acceptarea planului, care are in vedere un guvern de uniune nationala. Strategia ar trebui sa fie acceptarea planului.

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )