Libnet.ro
UNICEF

08:15

Discutia cu un proxenet. Minorele din Romania incep la 13 ani

Playtech Playtech,
Discutia cu un proxenet. Minorele din Romania incep la 13 ani

Traficul de fiinte umane nu mai este o surpriza, ceea ce este pe atat de grav pe cat de profitabil este pentru cei care infaptuiesc ilegalitatile. Numeroase grupari de interlopi romani au profitat extrem de tare de aderarea la UE, prin urmare, de deschiderea granitelor, pentru a aduce in Italia zeci de mii de femei. continuă pe Playtech

B1 TV urca in topul televiziunilor din Romania, a sasea la nivel urban in luna iulie

B1 TV se claseaza pe locul 6 in topul televiziunilor din Romania in luna iulie, reusind performanta de a urca trei locuri fata de luna iunie. Conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media Romania,.

Seful Dacia explica piata auto din Romania: Asediu al rablelor

In prezent, Dacia e cel mai mare producator auto din Romania. Iar cel care conduce grupul in prezent, pe plan local, a explicat in detaliu ce impact poate avea asupra tarii. Christophe Dridi,.

in Germania a inceput procesul pentru omor in cazul Georginei, adolescenta disparuta acum 13 ani. Cum lucreaza in cazul disparutilor politia germana

La aproape 13 ani de la disparitia misterioasa a unei adolescente din Berlin, incepe acum procesul pentru omor, intentat unui barbat de 44 de ani. Suspectul este acuzat ca a violat si sugrumat-o pe Georgina Kruger, in varsta de 14 ani. Trupul ei nu a fost niciodata gasit. Ani de zile, disparitia Georginei a fost unul dintre cele mai cunoscute si mediatizate cazuri de persoane disparute din Germania.

O fata de 13 ani din Valcea a fugit in munti cu iubitul mamei

O fata de 13 ani din Valcea s-a indragostit de iubitul mamei. Femeia i-a gasit in pat si a anuntat autoritatile. Copila a ajuns la Protectia Copilului, iar barbatul de 39 de ani, care a fost acuzat de.

Baiatul de 13 ani din Tecuci a sunat la 112 si le-a spus politistilor ca a fost rapit de un taximetrist. A urmat o operatiune ampla ca sa nu se repete situatia din Caracal. Copilul a fost gasit in viata

Baiatul de 13 ani din Tecuci a sunat la 112 si a anuntat ca a fost rapit de un taximestrist. A urmat o ampla operatiune de teama ca povestea din Caracal sa nu se repete. Doar ca totul s-a dovedit a fi o alar.

Cum a reusit o fata de 13 ani din Olt, victima a traficului de minori, sa scape din ghearele monstrului care o abuza

Un dosar de trafic de minori judecat la Tribunalul Olt scoate la iveala modul in care o fata de 13 ani a reusit sa scape din mainile unui barbat de 28 de ani a luat-o cu forta forta pe fata, a abuzat-o sexual si apoi a oferit-o si altor barbati sa intretina relatii sexuale cu ea.

Descoperire socanta! Bucati din trupul unei fete de 13 ani, gasite in saci de plastic, langa o canalizare. Daniela disparuse doar cu o zi inainte

Descoperire socanta! Bucati din trupul unei adolescente in varsta de 13 ani au fost gasite ascunse in saci de plastic si aruncate in apropierea unei canalizari. Angeles Daniela Parra fusese data disparut.

in plin scandal al rapirilor si crimelor de la Caracal, un copil de 13 ani face glume la 112. A apelat numarul de urgenta, spunand ca a fost rapit de un taximetrist

Politistii din Tecuci au identificat un minor, din localitate care, in contextul unui joc cu un prieten, a sesizat in mod fals, la numarul unic de urgenta 112, ca ar fi fost victima unei infractiuni de lipsire de libertate.

ANALIZA AUTOVIT: Creste numarul masinilor achzitionate din Romania

Piata auto din Romania s-a revigorat constant in ultimii cinci ani, iar ultima analiza realizata de platforma online Autovit. ro, pe baza informatiilor furnizate de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, arata din nou cifre record pentru prima jumatate a acestui an, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

PNL BUCURESTI: 400 de minori dispar anual din Romania

Liberalii din Bucuresti au transmis ca 4. 000 de copii au disparut in 2018 din Romania, fiind gasiti doar 3. Despre ceilalti 400 nimeni nu mai stie nimic. Pentru a atrage atentia ca situatia de la Caracal nu este singulara, PNL Bucuresti va depune pe scarile Ministerului Afacerilor Interne 400 de perechi de incaltaminte, sambata, la ora 11. 05, ora primului apel al Alexandrei la 112.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )