Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

PNL BUCURESTI: 400 de minori dispar anual din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL BUCURESTI: 400 de minori dispar anual din Romania

Liberalii din Bucuresti au transmis ca 4. 000 de copii au disparut in 2018 din Romania, fiind gasiti doar 3. Despre ceilalti 400 nimeni nu mai stie nimic. Pentru a atrage atentia ca situatia de la Caracal nu este singulara, PNL Bucuresti va depune pe scarile Ministerului Afacerilor Interne 400 de perechi de incaltaminte, sambata, la ora 11. 05, ora primului apel al Alexandrei la 112. continuă pe Ziarul Bursa

B1 TV urca in topul televiziunilor din Romania, a sasea la nivel urban in luna iulie

B1 TV se claseaza pe locul 6 in topul televiziunilor din Romania in luna iulie, reusind performanta de a urca trei locuri fata de luna iunie. Conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media Romania,.

Discutia cu un proxenet. Minorele din Romania incep la 13 ani

Traficul de fiinte umane nu mai este o surpriza, ceea ce este pe atat de grav pe cat de profitabil este pentru cei care infaptuiesc ilegalitatile. Numeroase grupari de interlopi romani au profitat extrem de tare de aderarea la UE, prin urmare, de deschiderea granitelor, pentru a aduce in Italia zeci de mii de femei.

Doua vedete din Romania vor fi domnisoare de onoare la nunta Wandei

Mai sunt cinci zile pana cand DJ Wanda va deveni sotia lui Karl Katavich, omul de afaceri australian cu care traieste o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an. Evenimentul urmeaza sa aiba loc in Londra, iar ceremonia va fi una cu totul speciala si se anunta a fi cel mai extravagant eveniment de acest tip din showbiz-ul romanesc, un eveniment plin de momente si aparitii inedite.

Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania, pentru care pacientii merg acum in strainatate, vor fi decontate la clinicile private din tara

Tratamentele care nu sunt disponibile in spitalele de stat din Romania si pentru care unii dintre pacienti ajung acum in strainatate ar urma sa fie decontate in premiera la clinicile private din tara, prevede un proiect de Ordonanta de Urgenta obtinut de HotNews. ro. Actul normativ ar urma sa fie aprobat de Guvern la inceputul saptamanii viitoare.

Federatia Elevilor din Romania dezaproba solicitarea ca anul scolar sa inceapa pe 16 septembrie

Federatia Elevilor din Romania FER) dezaproba solicitarea premierului Viorica Dancila catre ministrul Educatiei privind inceperea noului an scolar pe 16 septembrie, ca un sacrificiu in favoarea firmelor de turism, in ciuda faptului ca data inceperii cursurilor a fost fixata prin ordin de ministru pe 9 septembrie, au informat miercuri reprezentantii organizatiei.

Federatia Elevilor din Romania nu este de acord cu cererea Vioricai Dancila

Federatia Elevilor din Romania nu este de acord cu cererea premierului Viorica Dancila catre ministr.

Cel mai vechi caz privind disparitia unui copil din Romania este inregistrat la Sibiu

Doar 17 copii figureaza pe site-ul Politiei Romane ca fiind disparuti din Romania, dintre care 7 baieti si 10 fete. Cel mai vechi caz este cel al lui Burcsa Csaba, care avea la momentul disparitiei varsta d.

Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in cazul atrocitatilor din Caracal: Alexandra ar putea fi in viata

Inregistrarile dintre Alexandra si operatorii 112. Reactia familiei Alexandrei, in exclusivitate, la Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in acest caz atat de.

ANALIZA AUTOVIT: Creste numarul masinilor achzitionate din Romania

Piata auto din Romania s-a revigorat constant in ultimii cinci ani, iar ultima analiza realizata de platforma online Autovit. ro, pe baza informatiilor furnizate de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, arata din nou cifre record pentru prima jumatate a acestui an, se arata intr-un comunicat remis redactiei noastre.

Seful Dacia explica piata auto din Romania: Asediu al rablelor

In prezent, Dacia e cel mai mare producator auto din Romania. Iar cel care conduce grupul in prezent, pe plan local, a explicat in detaliu ce impact poate avea asupra tarii. Christophe Dridi,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )