Libnet.ro
UNICEF

12:00

Discutiile dintre Rusia si SUA cu privire la situatia din Venezuela s-au incheiat fara un acord

Hotnews Hotnews,
 Discutiile dintre Rusia si SUA cu privire la situatia din Venezuela s-au incheiat fara un acord

Discutiile purtate la Roma intre reprezentanti ai Statelor Unite si ai Rusiei au fost pozitive, insa cele doua parti raman divizate in ceea ce priveste legitimitatea presedintelui Nicolas Maduro, a declarat un oficial american, citat de agentia Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Opinie: Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situatia din Moldova este unul foarte dur si detaliat

Raportul Departamentului de Stat al SUA privind drepturile omului este unul foarte dur si detaliat, ceea ce releva atentia cu care este privita Republica Moldova de catre partenerii externi. Un asemenea raport este foarte important inclusiv pentru ca el este luat in considerare atunci cand partenerii externi decid sa acorde ajutor Moldovei. Opiniile au fost exprimate la emisiunea Politica Nataliei Morari de la postul TV8.

SUA impun sanctiuni companiei miniere de stat din Venezuela

Statele Unite au impus ieri sanctiuni impotriva companiei miniere de stat Minerven din Venezuela, transmite Reuters. Este vizat si presedintele Minerven, Adrian Perdomo.

Situatia din Republica Moldova si relatiile UE-China, principalele puncte ale agendei reuniunii CAE

Ministrii de externe ai statelor membre ale Uniunii Europene se reunesc luni, la Bruxelles, in cadrul Consiliului Afaceri Externe CAE), principalele puncte ale agendei fiind Republica Moldova, relatiile UE-China si situatia din Yemen, relateaza Agerpres.

Criza din Venezuela: Un grup de emisari loiali lui Guaido au ocupat proprietatile diplomatice din SUA

Emisarii loiali presedintelui Interimar al Venezuelei au preluat controlul cladirilor diplomatice din SUA si un consulat. Caracasul a taiat legaturile cu SUA, acuzand tara ca organizeaza o lovitura de stat impotriva lui Nicolas Maduro, transmite DW.

incep discutiile dintre Parlamentului European si Consiliului UE pentru alegerea procurorului-sef european

Astazi miercuri - n. r. ) incepnegocieri dintre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene pe tema numirii procurorului-sef european, functie pentru care candideaza si Laura Codruta Kovesi.

Maduro vrea sa-si reevalueze ministrii din Guvern. Liderul autoritar din Venezuela doreste o restructurare profunda pentru a se apara de amenintari

Nicolas Maduro, presedintele ilegitim din Venezuela in viziunea comunitatii euroatlantice, planuieste o restructurare profunda a Guvernului sau, in contextul in care statul latinoamerican abia isi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )