Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dispare Millennium Bank. OTP a semnat contractul de achizitie

România Liberă România Liberă,
Dispare Millennium Bank. OTP a semnat contractul de achizitie

Divizia romaneasca a bancii maghiare OTP a semnat un contract pentru achizitia diviziei de pe piatalocala a bancii portugheze Millennium bcp, pentru suma de 39 de milioane de euro. continuă pe România Liberă

OTP cumpara Millennium Bank pentru 39 milioane euro

OTP Bank Romania a semnat, ieri, contractul de achizitie al Millennium Bank Romania, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 39 milioane euro.

OTP cumpara Millennium Bank, printr-o tranzactie de 39 milioane de euro

OTP Bank Romania, membra a grupului maghiar OTP, a semnat miercuri un contract pentru achizitia subsidiarei din Romania a bancii portugheze Millennium bcp, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 39 milioane de euro, care include cumpararea actiunilor si costurile de integrare, anunta Mediafax.

OTP Bank anunta astazi preluarea Millennium Bank

Grupul ungar OTP organizeaza astazi, la ora 18. 30, o conferinta de presa la Bucuresti, eveniment in cadrul caruia urmeaza sa anunte achizitia Millennium Bank, subsidiara de pe piata romaneasca a celui mai important grup bancar din Portugalia.

Anunta astazi OTP preluarea Millennium Bank?

OTP Bank organizeaza, astazi un eveniment de mare importanta in sectorul bancar romanesc, potrivit invitatiei transmisa presei.

S-a semnat contractul pentru primele sase blocuri din Timisoara care vor fi reabilitate termic pe fonduri europene

Primaria Timisoara a semnat primul contract de finantare pentru reabilitarea blocurilor de locuinte din municipiu din cadrul proiectului Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte din Timisoara, pentru familii cu un venit mediu sub 500 euro/luna.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )