Libnet.ro
UNICEF

19:45

OTP cumpara Millennium Bank pentru 39 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OTP cumpara Millennium Bank pentru 39 milioane euro

OTP Bank Romania a semnat, ieri, contractul de achizitie al Millennium Bank Romania, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 39 milioane euro. continuă pe Ziarul Bursa

OTP Bank cumpara subsidiara din Romania a bancii Millennium Bank pentru 39 milioane de euro

OTP BankRomania a semnat, miercuri, un contract prin care achizitioneaza subsidiara bancii portugheze Millennium pentru 39 milioane de euro, informeazaMediafax. Contractul prevede achizitia a 100% din.

OTP cumpara Millennium Bank, printr-o tranzactie de 39 milioane de euro

OTP Bank Romania, membra a grupului maghiar OTP, a semnat miercuri un contract pentru achizitia subsidiarei din Romania a bancii portugheze Millennium bcp, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 39 milioane de euro, care include cumpararea actiunilor si costurile de integrare, anunta Mediafax.

Anunta astazi OTP preluarea Millennium Bank?

OTP Bank organizeaza, astazi un eveniment de mare importanta in sectorul bancar romanesc, potrivit invitatiei transmisa presei.

Mutarea anului in sistemul bancar romanesc: OTP Bank preia Millennium, printr-o tranzactie de 39 de milioane de euro

OTP Bank Romania, membra a grupului maghiar OTP, a semnat miercuri un contract pentru achizitia subsidiarei din Romania a bancii portugheze Millennium bcp, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 39 de milioane de euro, care include cumpararea actiunilor si costurile de integrare.

Dispare Millennium Bank. OTP a semnat contractul de achizitie

Divizia romaneasca a bancii maghiare OTP a semnat un contract pentru achizitia diviziei de pe piatalocala a bancii portugheze Millennium bcp, pentru suma de 39 de milioane de euro.

Volksbank a vandut un pachet de credite neperformante de 495 milioane euro

Un portofoliu de credite neperformante garantate, in valoare de 495 milioane euro, a fost vandut unui consortiu format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

BCR: Cresterea provizioanelor pentru curatarea bilantului a dus la pierderi de 62 milioane euro

Banca Comerciala Romana BCR) a trecut in al doilea trimestru pe pierdere, inregistrand la sase luni un rezultat negativ de 276 milioane lei 61,9 milioane euro), pe fondul provizionarii in urcare cu 29,5%, la 1,3 miliarde lei 292,6 milioane euro), generata de curatarea portofoliului de neperformante, potrivit raportului cu rezultatele finaciare BCR din primul semestru.

Peste 10 milioane euro pentru 4 proiecte majore de infrastructura de transport

Comisia Europeana va cofinan and ta, in programul TEN-T, 4 proiecte de infrastructura de transport ce urmeaza a fi puse in practica integral sau par and tial in tara noastra, valoarea maxima a eventualului sprijin acordat fiind de peste 10 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Grupul Garanti Romania: profit de 16,9 milioane euro in primele sase luni din 2014

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru din 2014 venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net consolidat de 16,9 milioane euro.

Erste Group a inregistrat pierderi de 929,7 milioane euro

Grupul bancar Erste a inregistrat in primul semestru al acestui an pierderi de 929,7 milioane euro, insa in ciuda acestui aspect reprezentantii grupului informeaza ca indicele de capital si calitatea portofoliului de credite s-au imbunatatit, potrivit raportului cu rezultatele financiare din primul semestru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )