Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dispare una dintre cele mai vechi firme de confectii din tara. Terenurile si cladirile vor fi scoase la vanzare, iar activitatea relocata in alt judet

Adevărul Adevărul,
Dispare una dintre cele mai vechi firme de confectii din tara. Terenurile si cladirile vor fi scoase la vanzare, iar activitatea relocata in alt judet

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor de la compania ieseana Iasitex a decis scoaterea la vanzare a celor mai importante active ale societatii. Alte trei firme vor vinde bunuri pentru a ajuta la cresterea capitalului social al Chimcomplex Borzesti, socitatea care intentioneaza achizitia combinatului Oltchim. Atat Iasitex, cat si Chimcomplex sunt detinute de omul de afaceri Stefan Vuza. continuă pe Adevărul

Dispare una dintre cele mai vechi firme de confectii din tara. Terenurile si cladirile vor fi scoase la vanzare, iar activitatea va fi relocata in alt judet

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor de la compania ieseana Iasitex a decis scoaterea la vanzare a celor mai importante active ale societatii. Alte trei firme vor vinde bunuri pentru a ajuta la cresterea capitalului social al Chimcomplex Borzesti, socitatea care intentioneaza achizitia combinatului Oltchim. Atat Iasitex, cat si Chimcomplex sunt detinute de omul de afaceri Stefan Vuza.

Ce forme, ce trup! Una dintre cele mai talentate artiste de la noi, vacanta exotica in Bali (FOTO, VIDEO)

O vacanta cat o vara! AMI, una dintre cele mai apreciate si talentate artiste din Romania,s-a intors recent din exoticulBali. Cantareataa avut parte de.

Una dintre cele mai bogate femei din lume: Oamenii saraci sunt saraci pentru ca ...

Gina Rinehart, una dintre cele mai bogate femei din lume, este de parere ca oamenii ajung saraci pentru ca sunt lenesi si betivi. Daca esti gelos pe cei care au mai multi bani, nu trebuie sa stai.

Divort in showbiz. Una dintre cele mai frumoase artiste din Romania va fi o femeie libera

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, va fi in curand o femeie libera, avand in vedere ca poate sa divorteze de Vincenzo Castellano. Artista a primit actele de.

in urma cu mai multi ani, era una dintre cele mai iubite vedete TV din Romania. Acum, abia il mai recunosti pe strada

George Vitan, sau bucatarul Gheorg, cum ii spune toata lumea, stie sute de retete din bucataria romaneasca si internationala. De cativa ani, acesta a intrat intr-un con de umbra,.

Presedintele Federatiei Romane Ecvestre, la baza Herneacova: Este catalogata de strani ca una dintre cele mai frumoase competitii din Europa

La Herneacova, in Timis, este in plina desfasurare cea mai mare competitie ecvestra organizata in Romania, cu peste 200 de calareti din 19 tari din Europa si Asia si cu peste 450 de cai.

Unul dintre CELE MAI SPECTACULOASE obiective din BUCURESTI a fost amenajat pentru public!

Nu stii unde sa mergi in weekend? Trebuie sa stii ca Asociatia Parcul Natural Vacaresti APNV) a deschis prima poteca de vizitare a acestui minunat obiectiv din Capitala, pana acum mai greu.

Remedii naturiste cu unul dintre cele mai populare condimente. Reteta cu piper pentru stimularea apetitului sexual

Negru, alb, verde sau rosu, piperul este unul dintre cele mai populare condimente in intreaga lume. Se potriveste in mai toate mancarurile si, in plus, are multiple indicatii terapeutice, de la detoxifiere si combateare racelilor, pana la stimularea libidoului.

Care este data oficiala de lansare pentru iOS 11. Update-ul, unul dintre cele mai mari de pana acum

Pe langa noile Apple Watch, Apple TV si iPhone-uri, Apple a mai confirmat ceva in cadrul evenimentului de marti seara, ceva ce lumea a cam trecut cu vederea.

Crestinii celebreaza, astazi, inaltarea Sfintei Cruci

Joi, 14 septembrie, are loc una dintre cele mai vechi si mai importante sarbatori ortodoxe, inaltarea Sfintei Cruci, cunoscuta in popor drept Ziua Crucii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )