Libnet.ro
UNICEF

01:05

Disponibilizari MASIVE la una dintre cele mai mari compani. Mii de oameni ramand fara locuri de munca

B1 B1,
Disponibilizari MASIVE la una dintre cele mai mari compani. Mii de oameni ramand fara locuri de munca

Hewlett-Packard HP) anunta isponibilizari masive. Compania americana va restructura intre 7000 si 9000 de angajati, anunta Bloomberg. Cel mai slab merge divizia de imprimante, anunta reprezentantii. continuă pe B1

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

Una dintre cele mai mari tari din lume ramane fara apa potabila

Mai multe orase din estul Australiei se apropie rapid de momentul in care ultimele rezerve de apa potabila vor fi epuizate, relateaza World Economic Forum.

Corina Chiriac, drama dupa drama. Si-a pierdut cele mai mari doua iubiri, in doar trei luni

Presa din strainatate anunta ca unul dintre cei mai cunoscuti artisti cehi, Karel Gott, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. El este cel care timp de mai multi ani a avut o relatie amoroasa cu Corina Chiriac. La aflarea vestii, vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare. Karel Gott .

Unul dintre cele mai mari jocuri ale lui 2019 a fost creat in mare parte in Romania

In cadrul unui eveniment organizat la studiourile companiei din Bucuresti, echipa din spatele celui mai nou titlu Ubisoft, Ghost Recon: Breakpoint, a prezentat jocul si contributiile romanesti din cadrul acestuia.

Tamara Buciuceanu, de urgenta la spital. Celebra actrita ar avea mari probleme de sanatate

Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta actrita a implinit anul acesta varsta de 90 de ani si a ajuns in cursul diminetii de azi, 3 octombrie, la Spitalul Elias din Capitala, unde i se acorda ingrijiri. Ce probleme de sanatate ar avea una dintre cele mai mari doamne ale teatrului romanesc? Tamara .

Un ucigas cu o problema rara de sanatate risca una dintre cele mai groaznice executii din istoria Statelor Unite

Un ucigas care este programat pentru executie in statul american Missouri ar putea primi o amanare ca urmare a unei probleme rare de sanatate, ce i-ar provoca o moarte groaznica, potrivit The Independent.

Una dintre cele mai frumoase piete din Romania, reparata dupa decenii de paragina. Locul, strajuit de o statuie-simbol

O piata istorica din Baile Herculane se reabiliteaza cu bani europeni. Este vorba despre piata in care se afla simbolul statiunii, statuia eroului mitic Hercule.

Andreescu, meci epic la Beijing: Bianca a ratat semifinalele dupa una dintre cele mai tari partide ale anului

Seria fabuloasa a jucatoarei din Canada s-a oprit la 16 victorii succesive. Naomi Osaka 4 WTA) s-a luptat admirabil si a trecut de o adversara ce parea invincibila!.

Unul dintre cele mai tari jocuri de pe Facebook, atacate de hackeri

Unele jocuri de pe Facebook dau, de multe ori, dependenta utilizatorilor, insa acestea pot veni, in unele situatii, si cu anumite riscuri. De data aceasta este vorba despre un joc extrem de.

Vesti surprinzatoare despre Mario Iorgulescu. Fiul sefului LPF se simte mai bine si chiar se deplaseaza prin salon

Mario Iorgulescu se simte mai bine si chiar a se poate deplasa prin salon. Internat intr-una dintre cele mai mari clinici private din Italia, San Raffaele din Milano, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )