Libnet.ro
UNICEF

15:00

E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

B1 B1,
E DIVORTUL ANULUI! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca a discutat cu Esther Perel despre motivele pentru care cuplurile casatorite ajung sa divorteze. Esther Perel este specialista in probleme conjugale si a ajutat mai multe cupluri sa. continuă pe B1

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre ANDREEA ESCA si ANDREEA BERECLEANU a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Andreea Esca si Andreea Berecleanu au multe lucruri in comun si sunt prietene in afara platourilor de stiri. Recent, cele doua au luat o decizie la indigo: aceea de a pleca in.

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca este mama a doi copii, iar in urma cu cateva luni, fiica sa, Alexia, si-a serbat majoratul. Cu aceasta ocazie, prezentatoarea Stirilor Pro Tv a povestit, intr-un articol emotionant publicat pe A.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Primele DECLARATII ale suspectului facute in fata anchetatorilor: Gheorghe Dinca se declara nevinovat! (VIDEO)

Gheorghe Dinca din Caracal, barbatul suspectat ca ar fi sechestrat si ulterior ar fi ucis o adolescent de 15 ani data disparuta, a dat primele declaratii la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt. Potrivit.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Mama Alexandrei Macesanu, primele declaratii: Inima imi spune ca traieste - VIDEO

Mama Alexandrei Macesanu a facutprimele declaratii despre cazul care a socat Romania. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Nu stiu. Pana nu iese testul ADN nu stiu. Nu pot trece.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )