Libnet.ro
UNICEF

16:00

Dizzee Rascal colaboreaza cu Jessie J pentru piesa We Dont Play Around!

Devorator Monden Devorator Monden,
Dizzee Rascal colaboreaza cu Jessie J pentru piesa We Dont Play Around!

Rapperul britanic a dezvaluit noua piesa in cadrul unei emisiuni de la un post de radio, moment in care a si fost difuzata in premiera mondiala. Este pentru a doua oara cand Dizzee Rascal si Jessie J colaboreaza, artistul aparand ca featured artist in piesa Wild, single lansat de cantareata in acest an si extras . continuă pe Devorator Monden

Tinie Tempah ne prezinta o noua piesa Dont Sell Out!

Nici bine nu s-a lansat videoclipul single-ului Children Of The Sun ca rapperul britanic a si dezvaluit un nou track de pe viitorul sau material. Dont Sell Out este cea de-a treia piesa confirmata de pe albumul Demonstration dupa single-urile deja lansate Trampoline si Children Of The Sun. Noua piesa a fost dezvaluita pe iTunes .

New artist: Agnez Mo colaboreaza cu Timbaland si T.I. pentru piesa Coke Bottle!

Sa facem mai intai prezentarile. Este evident faptul ca Timbaland si T. nu au nevoie de asa ceva, insa nu multi stiti cine este Agnez Mo. Pe numele sau intreg Agnes Monica Muljoto, tanara in varsta de 27 de ani este o cantareata, compozitoare si actrita originara din Jakarta, Indonezia. Poate in alte tari nu .

New artist: Leon Thomas colaboreaza cu Wiz Khalifa pentru piesa Hello How Are You!

Vi se pare vreun pic cunoscut numele Leon Thomas? Daca raspunsul este da, sunteti pe drumul cel bun! Leon Thomas, care debuteaza oficial cu single-ul Hello How Are You, este cunoscut publicului in special pentru interpretarea personajului Andre Harris din Victorious, seria produsa de Nickelodeon. Cu toate ca de abia acum isi face debutul oficial .

Rihanna apare in cel mai nou clip al lui A$AP Rocky pentru piesa Fashion Killa!

Pe romaneste, Asasina modei, cine putea juca mai bine acest rol in noul clip al rapperului daca nu frumoasa artista din Barbados care este considerata un adevarat fashion icon? Clipul piesei Fashion Killa a avut premiera pe 24 septembrie. In cadrul acestuia Rihanna si A$AP Rocky joaca rolul a doi indragostiti, ea fiind o tanara .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )