Libnet.ro
UNICEF

14:45

DN67C este inchis intre localitatile Novaci si Ranca din cauza viscolului

Hotnews Hotnews,
 DN67C este inchis intre localitatile Novaci si Ranca din cauza viscolului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca incepand cu ora 22:00 se inchide circulatia pe drumul national DN67C intre km 16+000 - 34+800 intre localitatile Novaci si Ranca din judetul Gorj, din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Hotnews

UPDATE. CNADNR avertizeaza soferii ca mai multe drumuri din tara au fost inchise.

Circulatia pe drumul national DN67C, intre localitatile Novaci si Ranca, din judetul Gorj, se inchide incepand cu ora 22:00 din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti. CNADNR informeaza ca autoritatile au organizat coborarea si urcarea turistilor din/spre statiune cu doua formatii de utilaje. In functie de conditiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face in cursul zilei de sambata. Intrucat circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe .

Bursa din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est

Piata romaneasca de capital este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est, din cauza comisioanelor administrative si a celor de tranzactionare percepute atat de BVB, cat si de Autoritatea de Supraveghere Financiara, a declarat insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher la Bursa de Valori Bucuresti, cu ocazia aniversarii a trei ani de la listarea Fondului Proprietatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )