Libnet.ro
UNICEF

14:45

DNA: Administratorul unei firme petroliere, urmarit penal pentru fraudarea statului cu aproximativ 14 milioane euro

B1 B1,
DNA: Administratorul unei firme petroliere, urmarit penal pentru fraudarea statului cu aproximativ 14 milioane euro

Vasile Valer Boer, administratorul unei firme care se ocupa de comercializarea de produse petroliere, ste urmarit penal de DNA pentru fraudarea statului cu circa 14 milioane de euro, el fiind acuzat de evaziune fiscala. continuă pe B1

Agresorul de la Nana, urmarit penal pentru lovire. Procurorii cer arestarea lui Fileata

Stefan Fileata, barbatul care a agresat o batrana in comuna Nana din Calarasi, in timpul unei vizite a Elenei Udrea, este urmarit penal pentru savarsirea infractiunilor de loviri si alte violente si.

Fostul administrator RCS and RDS, urmarit penal pentru ca ar fi fabricat probe

Fostul administrator RCS and RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor, acuzat ca ar fi fabricat probe nereale in dosarul in care Antena TV Group si Intact Publishing sunt acuzate de santaj fata de Bendei, iar Antena 3 de complicitate la acelasi presupus santaj, potrivit surselor din presa.

Ioan Bendei, fostul administrator RCSRDS, este urmarit penal pentru ca ar fi ticluit probe nereale

Fostul administrator RCSRDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj.

Bendei, urmarit penal pentru inventarea de probe

Dosarul Santajul, care a explodat in momentul in care directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost retinut pentru ca l-ar fi santajat pe administratorul RCS and RDS, revine in atentia opiniei publice.

Dosarul Traian Berbeceanu: Control judiciar pentru procurorul Nicolaie Cean, urmarit penal

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus masura controlului judiciar fata Nicolaie Cean, fost procuror DIICOT, actualmente procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba, urmarit penal pentru cercetarea abuziva a lui Traian Berbeceanu, fost sef al BCCO Alba.

DNA: Procuror urmarit penal in dosarul fostului sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar fata de procurorul Cean Nicolaie Ioan, cercetat pentru complicitate.

Seful DIICOT Alba Iulia, procurorul Ioan Muresan, urmarit penal si pus sub control judiciar in dosarul Berbeceanu

DNA Bucuresti a anuntat miercuri seara inceperea urmarii penale si punerea sub control judiciar a procurorului sef de la DIICOT Alba Iulia, cercetat penal in dosarul fabricat impotriva comisarului Traian Berbeceanu. Restrictiile au fost determinate de faptul ca Muresan a luat legatura cu un martor din dosar.

Macovei: Ponta, Antonescu si Voiculescu ar putea raspunde penal pentru ca nu am intrat in Schengen in 2012

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca Victor Ponta, Crin Antonescu si Dan Voiculescu ar trebui sa dea socoteala si sa raspunda politic pentru faptul ca Romania nu a intrat in spatiul Schengen in.

Sotia lui Liviu Dragnea a scapat de dosarul penal pentru evaziune fiscala

Dosarul in care sotia vicepremierului Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, este cercetata pentru evaziune fiscala a fost clasat, informeaza Digi 24. Magistratii spun ca nu exista suficiente probe care sa confirme vinovatia acesteia.

UPDATE Sotia lui Liviu Dragnea a scapat de dosarul penal pentru evaziune fiscala

Dosarul in care sotia vicepremierului Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, este cercetata pentru evaziune fiscala a fost clasat, informeaza Digi 24. Magistratii spun ca nu exista suficiente probe care sa confirme vinovatia acesteia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )