Libnet.ro
UNICEF

09:30

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru fostul procuror Emilian Eva

Antena3 Antena3,
DNA cere 10 ani de inchisoare pentru fostul procuror Emilian Eva

Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru fostul procuror Emilian Eva. Acesta este judecat de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), in dosarul in care este. continuă pe Antena3

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Sebastian Ghita in dosarul privind finantarea ilegala a clubului Asesoft Ploiesti

Procurorul DNA prezent marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie la procesul lui Sebastian Ghita a cerut condamnarea omului de afaceri la o pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare - in dosarul in care fostul deputat este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, pentru a obtine finantare ilegala pentru echipa Asesoft Ploiesti. Instanta ar urma sa pronunte pe 25 septembrie sentinta in acest dosar.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Sebastian Ghita

DNA solicita 10 ani de inchisoare pentru Sebastian Ghita. Aceasta este o pedeapsa maxima. Stire in curs de actualizare.

ULTIMA ORA! PEDEAPSA PROCURORILOR pentru Ghita - Cati ani VREA DNA sa il trimita pe fostul deputat dupa gratii

DNA solicita 10 ani de inchisoare pentru Sebastian Ghita. Aceasta este o pedeapsa maxima. Stire in curs de actualizare.

Directoarea unei gradinite din Chisinau risca pana la 10 ani de inchisoare pentru luare de mita

Directoarea unei gradinite din Chisinau a fost retinuta de la locul de munca miercuri, 20 septembrie, de catre procurori si ofiterii CNA intr-un dosar de coruptie. Ea este banuita ca ar fi pretins si primit 1. 800 de lei de la parintii unui copil pe care l-ar fi inscris la gradinita. Femeia a fost retinuta pentru 72 de ore, timp in care se va afla in custodia politiei.

[P] ENVIRON 10 ANI: 50.000 tone deseuri electrice reciclate

Peste 4000 de centre dotate cu infrastructura de colectare a deseurilor de la populatie la nivel national, 50. 000 tone deseuri de echipamente electrice si electronice DEEE) colectate si reciclate la standarde europene de protectie a mediului, aproape 100 de campanii de constientizare derulate, 3 aplicatii mobile pentru sistemele de operare Android si iOS printre care un instrument util ce orienteaza utilizatorii spre cel mai apropiat centru de reciclare, 5 proiecte europene, primul program de educatie ecologica implementat in peste 1100 de scoli care recicleaza activ, primul centru de colectare selectiva pe 10 fractii in Bucuresti, sute de parteneriate si o comunitate de zeci de mii de oameni responsabili si implicati in domeniul mediului si luptei impotriva schimbarilor climatice. Acesta este bilantul Asociatiei Environ la 10 ani de la infiintare, un bilant de succes construit cu eforturi sustinute.

Procurorii DNA cer ca Sebastian Ghita sa fie condamnat la 10 ani de inchisoare, in dosarul miturii fostului primar al Ploiestiului

Procurorii DNA au solicitat, marti, inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca fostul deputat Sebastian Ghita sa fie condamnat la zece ani de inchisoare, intr-un dosar de spalare de bani si dare de mita.

Procurorii DNA cer ca Sebastian Ghita sa fie condamnat la 10 ani de inchisoare, intr-un dosar de spalare de bani si dare de mita

Procurorii DNA au solicitat, marti, inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca fostul deputat Sebastian Ghita sa fie condamnat la zece ani de inchisoare, intr-un dosar de spalare de bani si dare de mita.

Condamnare grea pentru un infractor periculos: 15 ani de inchisoare pentru viol, talharie si lipsire de libertate

Un barbat din Bucuresti, judecat in Alba pentru talharie, lipsire de libertate si viol, a fost condamnat definitiv de un complet al Curtii de Apel Alba Iulia la 15 ani de inchisoare pentru infractiuni comise cu violenta la Blaj. Cojocaru Constantin a atacat doi tineri carora le-a sustras prin violenta mai multe bunuri, una dintre victime fiind violata.

Mihai Fifor a declarat in SUA ca Romania va aloca in urmatorii 10 ani 2% din PIB pentru aparare si ca programe importante de inzestrare a Armatei vor fi facute prin parteneriate intre cele doua tari

Ministrul apararii, Mihai Fifor a declarat, in SUA, ca Romania va aloca 2% pentru aparare in urmatorii 10 ani, concomitent cu derularea unor programe importante de inzestrare si modernizare a fortelor armate care sa implice parteneriate intre industriile de aparare ale celor doua tari.

Timisoara: Baiatul de 10 ani internat la spital cu rani grave in urma furtunii de duminica respira singur, in timp ce fetita de 11 ani se afla in stare grava

Unul dintre cei doi copii raniti grav in timpul furtunii de duminica, un baiat de 10 ani, a fost detubat de medici, iar evoluta starii sale de sanatate este favorabila, in timp ce cel de-al doilea copil, o fetita de 11 ani se afla in stare stationara grava, cei doi fiind operati de medicii de la Neurochirurgie, scrie news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )