Libnet.ro
UNICEF

18:45

DNA cere permisiunea autoritatilor din Madagascar pentru a face cercetari in cazul lui Radu Mazare

Hotnews Hotnews,
 DNA cere permisiunea autoritatilor din Madagascar pentru a face cercetari in cazul lui Radu Mazare

Judecatorii instantei supreme au admis, vineri, solicitarea DNA Constanta de a cere autoritatilor din Madagascar sa isi dea acordul pentru ca Radu Mazare sa poata fi cercetat penal intr-un dosar de abuz in serviciu, conform Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce a facut o avocata celebra din Romania pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat. S-a pensionat dupa numai 6 luni

O avocata celebra din Romania s-a facut judecator si iese la pensie dupa numai 6 luni de activitate. Ce a facut pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat? Ce a facut o avocata celebra din Romania pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat dupa numai 6 luni de activitate? Fosta avocata .

ANISP cere Concurentei investigarea RCS-RDS pentru abuz de pozitie dominanta

ANISP va cere Consiliului Concurentei inceperea unei investigatii sectoriale privind interconectarea retelelor de internet peering IP) si un posibil abuz de pozitie dominanta din partea societatii RCS-RDS.

Ce metode folosesc firmele din Romania pentru a angaja IT-isti

Exista o nevoie acuta de competente, pe o piata a muncii care cere competitivitate in cel mai scurt timp. Chiar daca Romania furnizeaza Europei cei mai multi specialisti IT, sufera de un deficit anual de 15. 400 de programatori - lucru care afecteaza planurile de crestere a 40% dintre firmele din Capitala.

SONDAJ ROMANIA EFICIENTA: Unul din patru romani face economie maxima la energie

Un sfert din populatie declara ca face economie maxima la consumul de energie, in contextul in care aproape 90% dintre romani cred ca risipa de resurse energetice contribuie la accelerarea schimbarilor climatice, potrivit unui sondaj realizat la nivel national de INSCOP Research la comanda Energy Policy Group EPG).

Oli Ardelean explica episodul excluderii sale din USR, pentru B1 TV: Aceeasi toleranta fata de incalcarea legii pe care am vazut-o la Dan Barna Cum a reactionat deputatul Mosteanu, acuzat ca minte in direct (VIDEO)

Olimpia Ardelean, care a fost exclusa din USR dupa ce a acuzat ca o parte din semnaturile stranse pentru campania Fara penali in functii publice sunt false, sustine ca deputatul Ionut Mosteanu stia de.

Cum combini si coordonezi scaunele din sufragerie pentru un decor sic

Daca ai de gand sa redecorezi livingul, pentru ca noul design sa fie de impact, nu uita de scaune.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )