Libnet.ro
UNICEF

13:15

SONDAJ ROMANIA EFICIENTA: Unul din patru romani face economie maxima la energie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SONDAJ ROMANIA EFICIENTA: Unul din patru romani face economie maxima la energie

Un sfert din populatie declara ca face economie maxima la consumul de energie, in contextul in care aproape 90% dintre romani cred ca risipa de resurse energetice contribuie la accelerarea schimbarilor climatice, potrivit unui sondaj realizat la nivel national de INSCOP Research la comanda Energy Policy Group EPG). continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ Unul din patru romani face economie maxima la energie

Un sfert din populatie declara ca face economie maxima la consumul de energie, in contextul in care aproape 90% dintre romani cred ca risipa de resurse energetice contribuie la accelerarea schimbarilor climatice.

Sondaj INSCOP: Noua din zece romani ar vrea instalarea de panouri fotovoltaice la casablocul in care locuiesc

Un sfert dintre cei care au participat la un sondaj de opinie declara ca face economie maxima la consumul de energie, in contextul in care aproape 90% cred ca risipa de resurse energetice contribuie la accelerarea schimbarilor climatice. Pentru majoritatea, costul energiei este motivul principal de reducere a consumului, insa un procent important invoca si poluarea. Acestea sunt date ale unui sondaj de opinie realizat la nivel national de INSCOP Research, la comanda Energy Policy Group EPG), in cadrul Proiectului Romania Eficienta.

Medicul Olivia Burta a uimit-o pe Kinga Sebestyen! Devine unul din cei mai buni instructori Kangoo Jumps?

Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator in Oradea, a descoperit pasiunea pentru Kangoo Jumps si a invatat tehnica de predare de la Kinga Sebestyen. Iata ce povesteste Regina Kangoo Jumps.

Patru romani au furat ceasuri de lux din Finlanda de peste 100.000 de euro

Un grup de romani a fost arestat in Finlanda, iar un alt membru al gruparii a fost retinut in Drobeta Turnu Severin, dupa ce au dat o spargere intr-un magazin de lux, pagubele ridicandu-se la 129. 500 euro.

De ce un curier din Germania poate livra de trei ori mai multe pachete pe zi dect unul din Romnia: n Germania poti lasa pachetul n fata usii, la noi s-au furat colete si din masina de curierat

Un curier poate livra in Germania de trei ori mai multe colete decat unul din Romania, iar explicatiile nu tin doar de venituri, ci si de trafic, locuri de parcare, modalitati de plata si incredere, a spus unul dintre fondatorii FAN Courier. Compania are 6. 850 de angajati in tara si va incheia anul cu afaceri de 168 milioane euro, dar ii este tot mai greu sa gaseasca oameni. in articol puteti citi care sunt principalele nemultumiri ale clientilor fata de curieri, dar si invers si de ce niciodata nu va merge la noi ca un curier sa lase pachetul in fata usii.

Romania importa 25% din cota de carne de pasare, fara taxe vamale, alocata de UE Ucrainei

Piata carnii de pasare din UE se confrunta cu o supraproductie, iar importurile din tarile non-UE pun o presiune si mai mare pe producatorii din piata comuna. Parlamentul European a adoptat recent noi masuri care sa reglementeze mai strict patrunderea acestor produse in tarile UE, noteaza fermierinromania. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2537 seconds )