Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce metode folosesc firmele din Romania pentru a angaja IT-isti

Hotnews Hotnews,
 Ce metode folosesc firmele din Romania pentru a angaja IT-isti

Exista o nevoie acuta de competente, pe o piata a muncii care cere competitivitate in cel mai scurt timp. Chiar daca Romania furnizeaza Europei cei mai multi specialisti IT, sufera de un deficit anual de 15. 400 de programatori - lucru care afecteaza planurile de crestere a 40% dintre firmele din Capitala. continuă pe Hotnews

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

SURPRIZA TOTALA pentru elevii din Romania: Apare o NOUA MATERIE la scoala! Ministrul Educatiei tocmai a facut anuntul

Veste surprinzatoare pentru elevii din Romania. MinistrulEducatiei a anunaat ca incepand cu anul scolar 2020 2021, va fi introdusa o noua materie in programa scolara.

Dezastru in cercetare. Niciun proiect din Romania nu a primit fonduri din cele 600 de milioane de euro puse la dispozitie de UE

Niciun proiect de cercetare din Romania nu a castigat concursul de finantare cu fonduri europene lansat de European Research Council, un organism public pentru finantarea cercetarilor stiintifice si tehnologice.

BANCA MONDIALA: Fondurile UE ar trebui sa fie utilizate pentru a dezvolta zonele urbane din Romania

Romania ar trebui sa canalizeze fondurile europene disponibile, impreuna cu alte surse de finantare, pentru a asigura dezvoltarea zonelor urbane intr-un mod durabil, incluziv si competitiv, potrivit unui studiu al Bancii Mondiale privind dezvoltarea urbana durabila pentru perioada de programare 2021-2027, elaborat impreuna cu Comisia Europeana si actorii relevanti din Romania, parte a initiativei Catching-up Regions.

Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Dupa 30 de ani si, aproximativ, 20 de Ministrii ai Educatiei, iata ca nu ne dezicem de hatarul de a mai schimba cate ceva, cand vine vorba de legea care guverneaza sistemul educational din Romania. Noul Ministru, Monica Anisie anunta o noua modificare in Legea Educatiei, dar de data aceasta vizeaza direct cadrele profesorale. Legea .

Mare atentie daca ai cumparat acest medicament. A fost retras de urgenta de pe piata din Romania

Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania ANMDMR) a anuntat ca mai multe serii ale medicamentului Debridat au fost retrase de pe piata din Romania, dupa ce firma producatoare a anuntat ca intr-un flacon ar putea exista un corp strain metalic. Mai multe serii ale medicamentului Debridat au fost retrase de pe .

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania le suceste mintile soferilor. Ce veste a primit acum tanara de 22 de ani

Ar putea da TIR-ul fara dubii pe cateva defilari de moda. Cum arata fata care a fost desemnata cea mai frumoasa soferita de camion din Romania, in urma unui concurs organizat pe Facebook. Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania Pe numele ei Malina Elena Ghileschi a fost desemnata Cea mai frumoasa soferita din .

Liber la bere pe stadioanele din Romania

Suporterii din Romania ar putea consuma bauturi alcoolice in timpul competitiilor sportive, potrivit unui proiect de lege care a trecut joi de Camera Deputatilor.

(P) Compania Ness a inchiriat peste 4.100 mp in UBC 0, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, dezvoltata in Iulius Town Timisoara

Ness Digital Engineering si Iulius Town Timisoara au incheiat un parteneriat privind inchirierea a doua etaje din imobilul office United Business Center 0 UBC 0). Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, de 155 m si 27 de etaje, va fi inaugurata.

Parlamentul European va adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania Siegfried Muresan: La 30 de ani de la Revolutie, oamenii au dreptul sa afle adevarul

Parlamentul European va adopta saptamana viitoare o rezolutie despre Revolutia din Romania, a anuntat pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )