Libnet.ro
UNICEF

14:00

DNA: Persoane din Administratia Prezidentiala au intervenit pentru ca Horia SIMU sa obtina despagubiri nelegale

România Liberă România Liberă,
DNA: Persoane din Administratia Prezidentiala au intervenit pentru ca Horia SIMU sa obtina despagubiri nelegale

Persoane cu functii de conducere din Administratia Prezidentiala, Ministerul Mediului si RAAPPS au intervenit pentru ca Horia Simu sa obtina, in anul 2011, despagubiri nelegale de la ANRP. continuă pe România Liberă

Rechizitoriu DNA: Persoane cu functii de conducere in Administratia Prezidentiala au intervenit la ANRP pentru Simu

Persoane cu functii de conducere din Administratia Prezidentiala, Ministerul Mediului si RA-APPS au intervenit pentru ca Horia Simu sa obtina, in anul 2011, despagubiri nelegale de la ANRP pentru un teren.

Rechizitoriul DNA: Persoane cu functii de conducere in Administratia Prezidentiala si in Ministerului Mediului au intervenit la ANRP pentru omul de afaceri Horia Simu

Persoane cu functii de conducere in Administratia Prezidentiala, Ministerul Mediului si RAAPPS au intervenit pentru ca Horia Simu sa obtina, in anul 2011, despagubiri nelegale de la ANRP pentru un teren din municipiul Constanta, se arata in rechizitoriul prin care omul de afaceri a fost trimis in judecata de procurorii DNA. De asemenea, procurorii DNA sustin ca Horia Simu a spalat banii primiti nelegal de la ANRP prin achizitii de imobile in Franta.

Judecatoarea Georgeta Barbalata a fost eliberata din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind eliberarea din functia de judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie a Georgetei Barbalata, ca urmare a condamnarii definitive pentru savarsirea unei infractiuni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Guvernul sustine raportul just intre salarizarea din administratia locala si din cea centrala

Guvernul considera ca trebuie sa existe un raport just in noua lege a salarizarii intre administratia locala si cea centrala, militand pentru cresterea calitatii serviciilor publice pe care le furnizeaza aceasta, a declarat vicepremierul Vasile Dincu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Guvernul vrea sa apropie SALARIILE din administratia locala de cele ale administratiei CENTRALE

Guvernul considera ca trebuie sa existe un raport just in noua lege a salarizarii intre administratia locala si cea centrala si vizeaza cresterea calitatii serviciilor publice pe care le furnizeaza aceasta.

Critici acide din partea Elenei Udrea pentru Traian Basescu! Ce a avut de spus deputata despre fostul presedinte

Deputata Elena Udrea a lansat in premiera o serie de critici acide la adresa fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, critici referitoare la activitatea acestuia din vremea in care era sef al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )