Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA retrimite in judecata dosarul in care sunt vizati Elena Udrea si Dan Andronic

Hotnews Hotnews,
 DNA retrimite in judecata dosarul in care sunt vizati Elena Udrea si Dan Andronic

DNA a anuntat luni retrimiterea in judecata a fostului ministru Elena Udrea si a lui Dan Andronic. in luna martie, instanta suprema a decis sa restituie la DNA pentru readministrarea probelor dosarul in care Elena Udrea - aflata in Costa Rica - a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta si spalare a banilor, alaturi de Dan Andronic, acuzat de marturie mincinoasa. continuă pe Hotnews

Dosarul in care este vizata Elena Udrea, retrimis in judecata

DNA anunta ca dosarul in care sunt vizati Elena Udrea si Dan Andronic a fost retimis in judecata. Redam mai jos comunicatul DNA La data de 24 iunie 2019, procurorii din cadrul Directiei Nationale.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

ANALIZA Ordonanta facilitatilor din constructii se aplica din 20 iulie. Documentul extinde, reformuleaza si clarifica modul in care sunt acordate facilitatile fiscale. Vezi in text si alte facilitati fiscale primite de salariatii din constructii

Asa cum HotNews a scris aici, vineri a aparut in Monitorul Oficial OUG nr. 432019 care extinde, reformuleaza si clarifica modul in care sunt acordate facilitatile fiscale pentru salariatii angajati in sectorul constructiilor. De asemenea, sunt reformulate si clarificate mai multe domenii reglementate de OUG nr. 1142018, cum sunt programele de finantare a unor proiecte din mediul rural, programele de dezvoltare a unor statiuni balneare sau procedurile privind parteneriatul public-privat. Ordonanta se aplica incepand cu data de 20 iulie 2019. Vezi in text si alte facilitati fiscale in domeniul constructiilor, primite de salariati.

Asa arata hainele lansate de vedete. Care sunt cele mai reusite?

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna, Beyonce ori Kendall si Kylie Jenner, o multime de vedete au ales sa profite de popularitatea de care se bucura pentru a da lovitura in industria modei. Iata despre ce staruri e vorba! .

Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania

In urma unei investigatii derulate de specialisti in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender, Cyberint si CERT-RO s-a constatat ca amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania sunt Maoloa si Phobos. Despre cum functioneaza fiecare dintre ele puteti citi in articol.

Sfat de sanatate. Stresul afecteaza grav sanatatea fizica. Care sunt factorii de stres si cum putem remedia cauzele acestei probleme

Stresul este o epidemie globala a timpului nostru. Cand stim ca trebuie sa ne oprim din ceva ce nu ne face bine sau cum trecem peste perioadele de stres care ne duc in situatii critice? Psihologul Cezar Giosan a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )