Libnet.ro
UNICEF

07:15

Asa arata hainele lansate de vedete. Care sunt cele mai reusite?

ADPM ADPM,
Asa arata hainele lansate de vedete. Care sunt cele mai reusite?

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna, Beyonce ori Kendall si Kylie Jenner, o multime de vedete au ales sa profite de popularitatea de care se bucura pentru a da lovitura in industria modei. Iata despre ce staruri e vorba! . continuă pe ADPM

Care sunt cele mai bune companii aeriene: cu cine trebuie sa zbori in vacanta

Serviciile oferite de companiile aeriene variaza semnificativ de la una la alta. in acest context, a fost creat un clasament, ca sa-ti dai seama cine ar trebui sa fie in topul optiunilor tale. in cazul in care ti-ai dorit vreodata sa vezi un top 10 companii aeriene, care are in spate un studiu elaborat cat .

Femeile gravide ar putea beneficia de servicii medicale gratuite. Care sunt conditiile

Care sunt conditiile pentru ca femeile gravide sa beneficieze de consultari gratuite? Ce arata proiectul in cauza si care este primul pas? Servicii medicale gratuite pentru gravide. Care sunt conditiile? Proiectul normativ care ar putea aduce serviciile medicale gratuite pentru femeile insarcinate este inca in dezbatere publica la CNAS. Acesta are in vedere modificarea Ordinului .

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Evaluarea Nationala 2019. Care sunt subiectele care au picat la examenul de limba si literatura romana

Evaluarea Nationala 2019 incepe marti, 18 iunie, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Elevii care sustin astazi examenul au avut la dispozitie pentru verificare subiectele care au picat la proba de anul trecut. Accesul in sala de examen s-a facut la ora 8:30, iar proba a inceput la 9:00. Evaluarea Nationala 2019. Subiecte .

Romanii si masinile lor - Care e varsta medie a parcului auto, unde sunt cele mai vechi masini si cat de mult a crescut ponderea diesel-ului

In Romania varsta medie a parcului auto este de 15,4 ani, cu cativa ani peste media UE, iar in Mehedinti si Caras-Severin media a depasit 17 ani. Desi in 11 ani parcul auto a crescut cu aproape 3 milioane de masini, Romania ramane cu un grad de motorizare cu 40% sub media UE, arata datele dintr-un raport APIA.

ANAF le-a pus gand rau romanilor care nu isi declara veniturile: cum functioneaza sistemul informatic prin care sunt verificati

ANAF pregateste o aplicatie prin care vrea sa ia la tinta contribuabilii care nu-si platesc darile catre stat si pe cei care nu-si declara veniturile. in baza unei analize amanuntite, vor fi identificati romanii care prezinta un asa-numit risc fiscal si care, ulterior, urmeaza sa fie verificati. Aplicatia pe care o dezvolta ANAF se numeste .

Romania, elogiata in ultima editie a Ghidului Verde Michelin. Care sunt cele mai frumoase locuri din tara noastra in opinia francezilor

Editia franceza din 2018 a prestigiosului Ghid Verde Michelin dedicat Romaniei prezinta, pe parcursul a nu mai putin de 522 de pagini, cele mai frumoase si interesante locuri din tara noastra. Echipa care a realizat ghidul a facut si o selectie a locurilor esentiale din Romania ce trebuie vizitate de turisti, pe care vi le prezentam in continuare.

Presedintele Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare legea statutul personalului feroviar. Care sunt obiectiile

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Parlamentului, spre reexaminare, legea privind statutul personalului feroviar, informeaza Administratia Prezidentiala. Din expunerea de motive a legii transmise la promulgare nu rezulta ca a fost evaluat impactul pe care aceste dispozitii il au in piata serviciilor feroviare ori ca au fost identificate sursele de sustinere a acestor drepturi si beneficii, arata Iohannis, care apreciaza ca efectele acestor dispozitii au potential de a afecta mediul concurential si de a perturba activitatea de transport feroviar din Romania, se spune in cererea de reexaminare.

Care sunt cele mai periculoase tari din lume in 2019, potrivit Indicelui Global al Pacii. Pe ce loc se afla Romania

Institutul pentru Economie si Pace IEP), cu sediul in Australia, a publicat Indicele Global al Pacii pentru anul 2019. Romania este in primele 30 cele mai sigure state la nivel international.

Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania

In urma unei investigatii derulate de specialisti in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender, Cyberint si CERT-RO s-a constatat ca amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania sunt Maoloa si Phobos. Despre cum functioneaza fiecare dintre ele puteti citi in articol.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )