Libnet.ro
UNICEF

05:15

DNA semneaza din nou cu o firma cu asociati israelieni, pentru un sistem de interceptare - Profit.ro

Hotnews Hotnews,
 DNA semneaza din nou cu o firma cu asociati israelieni, pentru un sistem de interceptare - Profit.ro

Cellphone Group Impex va furniza Directiei Nationale de Anticoruptie DNA) un sistem multifunctional de interceptare, pentru suma de 2,8 milioane de lei, fara TVA, de la un estimat de 3,11 milioane de lei, fara TVA, scrie Profit. ro. continuă pe Hotnews

DNA cumpara un sistem multifunctional de interceptare, care include si un SUV 4x4, de la o firma cu asociati israelieni

Decizia Curtii Constitutionale din 2016, care a interzis SRI sa mai efectueze interceptari in anchetele procurorilor anticoruptie, a determinat DNA sa achizitioneze un sistem multifunctional de interceptare, inclusiv un SUV 4x4.

Ce s-a intamplat aseara, la ora 23, dupa ce IPS Teodosie a sfidat din nou legea

Ce s-a intamplat aseara dupa ce IPS Teodosie a sfidat din nou autoritatile? Romanii sunt socati de atitudinea Arhiepiscopului si a Bisericii Romane. De asemenea, reactia Politiei a fost si ea una uimitoare in special in contextul de fata. IPS Teodosie a sfidat din nou legea. Reactia Politiei e socant IPS Teodosie a sfidat din .

Scotia intra din nou in izolare

Scotia intra din nou, luni, in carantina la nivel national, iar restrictiile urmeaza sa ramana in vigoare pana in primavara, potrivit The Times, relateaza Reuters si News. ro.

Marea Britanie a inregistrat din nou peste 50.000 de noi cazuri de Covid-19

Marea Britanie a inregistrat, duminica, din nou peste 50. 000 de cazuri de Covid-19, iar numarul deceselor a depasit pragul de 75.

Coronavirus: Tokyo cere guvernului japonez sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitala nipona a inregistrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

Tokyo ii cere guvernului sa declare din nou stare de urgenta

Guvernatorul orasului Tokyo, Yuriko Koike, a cerut, sambata, ca guvernul japonez sa declare din nou stare de urgenta, in contextul in care capitata Japoniei a inregisrrat in aceasta saptamana un numar record de contaminari cu coronavirus.

Raed Arafat: Clar dupa sarbatori e posibil sa avem din nou crestere a numarului de cazuri. inceperea vaccinarii nu este egal cu finalizarea problemei Sunt convins ca starea de alerta va continua

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat sambata seara, la Digi24, ca o parte a populatiei nu a respectat masurile de protectie si recomandarile de sarbatori, de aceea este posibil sa urmeze o perioada de crestere numarului de cazuri de infectare cu coronavirus. Arafat a subliniat si ca inceperea vaccinarii nu inseamna ca pandemia a trecut sau poate fi tinuta sub control. Vaccinul este o lumina la capatul tunelului, dar inca mai avem mult de mers pana sa ajungem la final, a afirmat seful DSU, care a precizat ca starea de alerta cel mai probabil va fi prelungita.

China si Rusia, din nou vehiculate a fi oferit bani pentru uciderea militarilor SUA din Afganistan

Administratia Trump verifica informatiile conform carora China s-a oferit sa plateasca insurgentii d.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )