Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doamne, Dumnezeule! A fost ULTIMA DORINTA a Cristinei Topescu, iNAINTE SA MOARA! Abia S-A AFLAT vestea SOC (FOTO)

B1 B1,
Doamne, Dumnezeule! A fost ULTIMA DORINTA a Cristinei Topescu, iNAINTE SA MOARA! Abia S-A AFLAT vestea SOC (FOTO)

Jurnalista Cristina Topescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. continuă pe B1

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

Doamne, Dumnezeule! A fost ULTIMA DORINTA a Cristinei Topescu, iNAINTE SA MOARA! Era gata sa... (FOTO)

Jurnalista Cristina Topescu, fiica celebrului comentator sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani.

Mai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Cristina Topescu era iubitoare de animale.

Care a fost marele regret al Cristinei Topescu: O greseala medicala a facut imposibila dorinta asta a mea mare

Jurnalista Cristina Topescu, care a fost gasita moarta in seara zilei de 12 ianuarie, a scris un text, in urma cu cateva saptamani, in care a vorbit despre marele regret al vietii sale, cauzat de o serie de greseli medicale.

DOAMNE DUMNEZEULE! Ce au gasit langa cadavrul Cristinei Topescu! Toti si-au facut cruce cand s-au uitat in cada! (IMAGINI BOMBA)

Moartea celebrei prezentatoare tv Cristina Topescu a socat o tara intreaga! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E APROAPE Pe langa trupul neinsufletit al celei.

NOI DETALII BOMBA in cazul MORTII Cristinei Topescu! A PREVAZUT CA SFARSITUL E APROAPE: As muri

Tragedie in showbiz! Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica in propria locuinta din Otopeni.

IMAGINI BOMBA cu CRISTINA TOPESCU inainte de MOARTE! E cutremurator ce a putut sa faca (FOTO)

Detalii socante ies la iveala despre moartea Cristinei Topescu, gasita fara suflare in casa, duminica, dupa ce o vecina a anuntat ca nu o mai vazuse de anul trecut.

Cine au fost bunicii Cristinei Topescu. Cum a devenit celebra familia ei inca din perioada interbelica

Familia Topescu, celebra inca din perioada interbelica. Cine au fost bunicii jurnalistei decedata pe 12 ianuarie. Un talentat calaret roman si o ea cu origini italiene, fost director de scoala la Calarasi. Cine au fost bunicii Cristinei Topescu? Felix Topescu, bunicul fostei prezentatoare de televiziune, a fost un talentat calaret roman, nascut la Calarasi, pe .

Iuliana Marciuc a rabufnit, dupa moartea Cristinei Topescu. Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Pe langa Mircea Badea, care a povestit ce bine i-a adus in viata Cristina Topescu, si Iuliana Marciuc a comentat trecerea in nefiinta a jurnalistei, numita blanda si buna de toti cei care au cunoscut-o. Sotia lui Adrian Enache a rabufnit dupa moartea fiicei lui Cristian Topescu. Iuliana Marciuc a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu .

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )