Libnet.ro
UNICEF

09:45

Este necesara reabilitarea si redimensionarea retelei termice din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este necesara reabilitarea si redimensionarea retelei termice din Bucuresti

Cretu: Sistemul centralizat de termoficare din Bucuresti trebuie modernizat, inlocuit, eficientizat * Cretu: Sistemul centralizat are peste 60 de ani, astfel ca a devenit un consumator de energie, instalatiile fiind energofage si are pierderi tehnologice Sistemul centralizat de termoficare din Bucuresti este foarte vechi, are mai bine de 60 de ani, astfel ca a devenit un consumator de energie, instalatiile fiind energofage, avand si pierderi tehnologice, a subliniat, ieri, in timpul unei conferinte de specialitate organizate de Energynomics. ro, Claudiu Cretu, administratorul special al companiei producatoare de energie termica Elcen. continuă pe Ziarul Bursa

Eugenia are 44 de ani si este din Bucuresti. intr-o zi, a simtit ceva in neregula si s-a dus la medic. Cand s-a uitat mai bine, doctorul a inlemnit

Eugenia are 44 de ani si este originara din Bucuresti iar din 2005 traieste la Roma, in Italia. De 4 ani sufera de o boala cumplita, o tumoare uterina i-a conditionat existenta. Eugenia a fost recent.

La doar 15 ani, un copil din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS

La doar 15 ani, un baiat din Bucuresti a devenit membru al organizatiei teroriste ISIS. Adolescentul a fost cautat si incatusat de mascati din trupele speciale. Acuzatiile procurorilor sunt grave, iar.

Oferta speciala la un restaurant din Bucuresti dupa condamnarea lui Dragnea: Ce cuvant-cheie trebuie sa pronunte clientii pentru a beneficia de reducere(FOTO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea, in prima instanta, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, i-a dat idei pentru atragerea clientilor unui proprietar de restaurant din Bucuresti. Astfel, cei.

Andreea era in autubuzul 102 din Bucuresti, cand a auzit o tipa vorbind la telefon. Cand a realizat cu cine vorbeste, s-a blocat...

O calatoare cu mijloacele de transport in comun din Bucuresti a avut parte fara sa vrea de un dialog absolut savuros. Andreea se afla langa o tipa care vorbea la telefon cu partenerul ei de viata, iar.

Si-a vandut apartamentul, a plecat din Bucuresti si s-a mutat intr-o duba. Povestea omului care a renuntat la civilizatie si traieste in garsoniera pe roti

Constantin Abas a decis sa renunte la civilizatie, asa ca a vandut un apartament cu trei camere din Bucuresti, primit mostenire de la parinti, apoi si-a cumparat o duba, care i-a devenit casa. Barbatul.

Plangere penala dupa ce in mai multe parcuri din Bucuresti au fost imprastiate graunte otravitoare (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca municipalitatea va depune o plangere penala dupa ce pe spatiile verzi si pe aleile din mai multe parcuri, printre care Cismigiu si.

Pericol in cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti. Avertismentul Primariei Capitalei

Primaria Capitalei atrage atentia cetatenilor care trec prin parcul Regele Mihai, fost Herastrau) si prin parcul Cismigiu, ca persoane necunoscute au imprastiat pe spatiul verde grauntele otravitoare din capcanele.

Tragedie in lumea sportului! Un cunoscut fotbalist, gasit mort in apartamentul din Bucuresti

Mario Draghia, fost fotbalist la Dunarea Giurgiu, a fost gasit mort, marti seara, in apartamentul sau din cartierul Tineretului. Colegii acestuia, din Liga Prieteniei, au fost cei care au alertat.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )