Libnet.ro
UNICEF

12:46

La doar 15 ani, Cori Gauff continua sa faca senzatie in turneul la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
La doar 15 ani, Cori Gauff continua sa faca senzatie in turneul la Wimbledon

Sportiva americana Cori Coco Gauff, in varsta de 15 ani, locul 313 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Cutremur in lumea tenisului. O jucatoare de doar 15 ani a spulberat o legenda in primul tur la Wimbledon VIDEO

Americanca Cori Coco Gauff, de doar 15 ani, 15 ANI! a reusit o performanta istorica dupa ce a eliminat-o in turul I pe Venus Williams in doua seturi identice: 6-4, 6-4. Gauff a primit o invitatie sa.

Cand visurile devin realitate. Cine este Coco Gauff, tenismena de doar 15 ani, care a zdrobit-o pe Venus Williams in primul tur de la WTA Wimbledon (VIDEO)

Coco Gauff 313 WTA, 15 ani) a invins-o pe Venus Williams 44 WTA, 39 de ani) in minimum de seturi, in primul tur de la Wimbledon, si a devenit jucatoarea momentului in circuitul mondial de tenis.

VIDEO Cori Gauff (15 ani) isi traieste visul la Wimbledon: Scopul meu este sa castig turneul. Indiferent cu cine joc, vreau sa castig

La doar 15 ani, Cori Gauff a oferit o surpriza uriasa in primul tur la Wimbledon, reusind cea mai mare victorie a carierei chiar impotriva celei care ii este idol, Venus Williams 39 de ani), scor 6-4, 6-4. La conferinta de presa, tanara americanca a dezvaluit ca a plans pentru prima oara dupa o victorie si a precizat ca scopul sau la Wimbledon este sa castige trofeul.

Wimbledon: Schimbul de generatii - Cori Gauff (15 ani) a invins-o pe Venus Williams (39 ani); Pliskova si Svitolina, in turul doi (Rezultatele zilei)

Cori Gauff 15 ani, 313 WTA, venita din calificari), noua speranta a tenisului american, a invins-o pe Venus Williams 39 ani, cinci titluri la All England Club) si s-a calificat in turul al doilea de la Wimbledon. A fost 6-4, 6-4, dupa un meci care a durat o ora si 17 minute. Karolina Pliskova favorita 3), Elina Svitolina 8), Anastasija Sevastova 12) si Madison Keys 17) au obtinut victorii in doua seturi si continua competitia, in timp ce Aryna Sabalenka 10) si Marketa Vondrousova 16) au fost eliminate.

Senzatia Cori Gauff produce surpriza la Wimbledon

Intrata in istoria turneului de la Wimbledon pentru cea mai tanara prezenta pe tabloul principal in Era Open, Cori Gauff a furnizat marea surpriza in chiar ziua inaugurala a editiei din acest an.

Baiatul de 15 ani i-a trimis fotografii nud unei fete de aceeasi varsta. Ce a urmat ii va afecta viata pentru cel putin 20 de ani

Baiatul de 15 ani i-a trimis fotografii nud unei fete de aceeasi varsta. Nu s-a gandit nicio clipa ca de acum inainte viata lui va fi afectata pentru cel putin 20 de ani.

Cautari disperate in Teleorman. Un adolescent de 15 ani a disparut in timp ce era la scaldat

Autoritatile din Teleorman au pornit cautarile, in aceste momente, pentru un adolescent disparut in timp ce era la scaldat cu mai multi prieteni. Din apelul la 112 se pare ca tanarul, de aproximativ 15 ani,.

Un nou incident in Harghita! Un adolescent de 15 ani a fost atacat de urs

Un baiat din 15 ani, din localitatea Casinul Nou, a ajuns luni dupa-amiaza la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc cu multiple rani, dupa ce a fost atacat de un urs. Potrivit referentului de presa.

DIETA MINUNE a lui Florin Chilian: A SLABIT peste 10 kg in doar 15 zile!

Florin Chilian a dezvaluit cum a slabit peste zece kilograme in 15 zile. LIDIA BUBLE, GOALA PUSCA LA DUS! RAZVAN A PRINS-O iN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMITATOARE GALERIE FOTO) Apa si cafea, a spus.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )