Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doar unul dintre parinti poate primi zile libere pentru copii in cazul in care se inchid scolile

România Liberă România Liberă,
Doar unul dintre parinti poate primi zile libere pentru copii in cazul in care se inchid scolile

Doar unul dintre cei doi parinti poate primi zile libere din partea angajatorului, pentru a sta cu c. continuă pe România Liberă

Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs. Acum a venit raspunsul tribunalului

De la dezastrul din clubul Colectiv au trecut 5 ani. in acesti ani victimele ramase in viata s-au chinuit, iar cei vinovati au incercat sa scape. in decembrie 2019 se dadeau sentintele pentru cei trei patroni. Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs Dezastrul de la Colectiv a generat multe dezbateri, acuzatii si .

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat.

Ministrul Educatiei, reactie halucinanta in miez de noapte despre noul an scolar. Doar in Romania se poate intampla asa ceva

Elevii se pregatesc sa inceapa scoala, in timp ce autoritatile o tin din schimbare in schimbare. Ministrul Educatiei a avut o reactie halucinanta in miez de noapte despre noul an scolar. Doar in Romania se poate intampla asa ceva! Reactie halucinanta a Ministrului Educatiei despre noul an scolar Mai sunt cateva zile pana la inceperea .

Comuna inclusa pe lista rosie a Ministerului Sanatatii care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa Doar jumatate dintre elevi au acces la internet sau tableta. Raspunsul ISJ pentru B1.RO: Nu este o decizie categorica

In cateva zile va incepe anul scolar 2020-2021, iar Ministerul Sanatatii a reamintit ca, in aceasta saptamana, vor fi stabilite scenariile privind organizarea activitatii in cadrul unitatilor de.

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

Doar 15% dintre scolile din Sibiu vor reluarea cursurilor cu toti elevii, cu separatoare

Aproape jumatate dintre unitatile de invatamant din judetul Sibiu iau in calcul revenirea la scoala a tuturor elevilor, fara separatoare, in timp ce reprezentantii a 15% dintre scoli vor sa revina la scoala cu separatoare montate in salile de clasa, anunta Inspectoraatul Judetean scolar Sibiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )