Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar. continuă pe Playtech

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Restrictii de tonaj pe unul dintre cele mai tranzitate poduri din sud-estul Romaniei

Miercuri, de la ora 14. 00, vor fi introduse restrictii de tonaj pe podul rutier de peste raul Ialomi.

Ziua Mondiala a Frumusetii. Top 10 cele mai frumoase femei din Romania

Femeile din Romania sunt cunoscute a fi destul de prietenoase, nu prea arogante, cu un fizic frumos si extrem de feminine, mai multe studii confirmand faptul ca tara noastra se afla printre statele cu cele mai.

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat in urmarire nationala

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autoritatilor, la mai bine de o luna de la incident, transmite Romania.

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat.

Cele mai mari legume din lume. Cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face XXL

Un gradinar german a stabilit un record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume. Cum ingrijeste tanarul plantele si cu ce sunt tratate pentru a preveni putrezirea? Legume XXL: cu ce sunt tratate plantele pentru a preveni putrezirea si a le face de dimensiuni gigantice Patrick Teichmann, agricultor in varsta de .

Mama Loredanei Groza a batut un vlogger celebru din Romania! Ce i-a facut tanarului: Mi-a spart capul

Unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania a povestit cum a fost batut de mama Loredanei Groza. Acesta a recunoscut tot: Mi-a spart capul. Mama Loredanei Groza, suparata tare de unul dintre elevi in varsta de 25 de ani, Denis Petcu a avut-o ca invatatoare pe Leonida Groza, mama celebrei cantarete, si a povestit .

Imaginea virala cu Andreea Esca. Cum a indraznit sa apara in fata fanilor. Nu multe vedete din Romania ar avea curajul asta

Ca este una dintre cele mai curajoase vedete din Romania nu mai este pentru nimeni un secret. Imaginea virala cu Andreea Esca. Iata cum a aparut in fata fanilor vedeta de la PRO TV! Andreea Esca, imagine virala de ziua ei in urma cu doar cateva zile, Andreea Esca a sarbatorit, alaturi de familie si .

VIDEO Muzeul Copiilor din Bucuresti, una dintre cele mai mari investitii: ce gasesti acolo

Muzeul Copiilor reprezinta o investitie de 1,3 milioane de euro din partea Primariei Capitalei. Deschis in urma cu 10 zile, pare sa fie un succes. Aproximativ 5000 de persoane au calcat in.

Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

In Romania exista un oras care este mai mare ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul la un loc. Potrivit recensamantului facut in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil se stie, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori, sunt Bucurestiul, cu 1. 425 de locuitori, Cluj-Napoca, care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )