Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Antena3 Antena3,
VIDEO. Unul dintre cei mai periculosi interlopi s-a predat, facand live pe Facebook

Unul dintre cei mai periculosi interlopi din Ilfov, dat in urmarile generala dupa ce a coordonat o rafuiala sangeroasa in Chiajna, s-a predat. Acesta a facut live pe Facebook chiar in timp ce se indrepta catre Inspectoratul General de Politie, unde in cele din urma s-a si predat. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai temuti interlopi din Chiajna s-a predat. Era dat in urmarire nationala

Interlopul Costel Constantin Raiciu, care a coordonat atactul de tip mafiot din comuna Chiajna,s-a predat autoritatilor, la mai bine de o luna de la incident, transmite Romania.

Parintele Calistrat, confirmat cu coronavirus. Clericul recomanda o gura de tuicuta contra virusului COVID-19 (VIDEO)

Parintele Calistrat, unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici din Romania, preotul care recomanda contra infectarii cu COVID-19 gargara cu apa si sare si o gura de tuicuta, a fost confirmat cu noul.

Ce investitii fac miliardarii in plina pandemie. Aur si whiskey pentru cei mai bogati oameni ai lumii

Teama de o crestere brusca a inflatiei din cauza crizei economice ii indemna pe bogatii lumii sa faca investitii sigure. Cei mai multi si-au indreptat atentia catre aur, Bitcoin si whiskey, scrie ziarulfinanciar. ro.

Forbes 2020. Cei mai bogati americani: Jeff Bezos, pe primul loc pentru al treilea an consecutiv. Donald Trump, puternic afectat de pandemie

Seful Amazon, Jeff Bezos, s-a situat pentru al treilea an consecutiv pe primul loc in topul Forbes al celor mai bogati americani. Presedintele Donald Trump scade in clasament, deoarece imperiul sau imobiliar - cladiri de birouri, hoteluri, resorturi - este puternic afectat de pandemia de COVID-19.

Cei mai urmariti politicieni pe Twitter. Obama conduce topul, urmat de Trump

Barack Obama este lider pe Twitter, are 122,2 milioane de followers, posteaza aproape zilnic si o urmareste si pe Melania Trump. Locul doi il detine Donald Trump cu 85,7 milioane de abonati, fiind cunoscut faptul ca actualul lider de la Casa Alba a folosit reteaua sociala pentru a-si transmite mesajele direct, in conditiile in care a sustinut adesea ca cea mai mare parte a presei este partizana, denumind-o inamicul publicului sau Fake News Media. in plus, Trump a intrat in conflict deschis cu Twitter, amenintand cu reglementarea activitatii pe aceasta platforma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )