Libnet.ro
UNICEF

11:00

DOC Slim feat. Anastasia Sandu lanseaza single-ul Move your body |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
DOC Slim feat. Anastasia Sandu lanseaza single-ul Move your body |AUDIO

DOC Slim a captat atentia publicului cu talentul deosebit pentru freestyle rap, comparabil cu Will. Am, fondatorul Black Eyed Peas. Artistul prezinta acum primul sau single oficial, Move your body, sub tutela Ritma Records. Piesa este o colaborare cu Anastasia Sandu, pe care o tara intreaga a vazut-o la emisiunea X Factor, in toamna acestui an. continuă pe Devorator Monden

Girls Aloud lanseaza un nou single Beautiful Cause You Love Me |AUDIO

Dupa ce au lansat single-ul de reunire, Something New, formatia britanica Girls Aloud lanseaza cel de-al doilea single ce promoveaza viitorul album best of pe care fetele il vor lansa in curand. Noul single se numeste Beautiful Cause You Love Me, a fost lansata in aceasta dimineata la BBC Radio 2, suna foarte bine si [.

Ali Kiani lanseaza single si clip nou No Les Digas feat Mr. SAX |VIDEO

Vara lui 2011 a marcat cariera artistului Ali Kiani pe piata Europeana prin debutul ca solist vocal al piesei Remember Summer produsa de Laurentiu Duta si Dony. Datorita feedback-ului pozitiv pe care l-a primit din partea cluburilor si radiourilor din Romania dar si nu numai, Ali Kiani, artist al labelului 1Artist Music, revine cu o [.

Keo Skizzo Skillz lanseaza single si clip nou la O singura noapte |VIDEO

Colaborarea dintre KEO si Skizzo Skillz a prins foarte de bine la public, iar cei doi artisti urca pe scena impreuna de aproape 2 ani. Piesele lucrate de ei in studio si prin turnee s-au strans in ultimul an si jumatate iar totul s-a concretizat intr-un album foarte special: SKEO. Cei doi artisti au lansat [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )