Libnet.ro
UNICEF

14:15

Doctorul Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta (VIDEO)

B1 B1,
Doctorul Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta (VIDEO)

Doctorul Mohamad Yassin, negociatorul pentru jurnalistii rapiti in Irak, a fost trimis in judecata, el fiind acuzat de trafic de influenta. Yassin este arestat preventiv pentru fapte comise in perioada 2014 -. continuă pe B1

Razbunarea lui Omar Hayssam: Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii anticoruptie i-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Yassin Mohamad pentru trafic de influenta si pe Tahli Fadel, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Omul care il poate ingropa pe Basescu, medicul Mohamad Yassin, trimis in judecata

Cel de-al doilea dosar care il sperie pe Traian Basescu este dosarul medicului Mohamad Yassin. Procurorii l-au trimis in judecata pe omul caruia Traian Basescu ii dadea mana libera sa negocieze.

Mohamad Yassin, medicul lui Omar Hayssam, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Medicul Mohamad Yassin, cel care a avut un rol-cheie in negocierea eliberarii celor trei jurnalisti romani rapiti in 2005, in Irak, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Medicul ar fi cerut doua milioane de euro pentru a obtine eliberarea lui Omar Hayssam.

Darius Valcov, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de influenta.

Medicul Mohamad Yassin a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe medicul Mohamad Yassin, pentru trafic de influenta, in acelasi dosar fiind judecat si complicele sau, Tahli Fadel, pentru complicitate la trafic de influenta.

Darius Valcov, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta

Darius Valcov, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza de trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupa de acesta, de primar, senator si.

Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata, in arest la domiciliu, de procurorii DNA Oradea, fiind acuzat ca a primit 180. 000 de euro. Banii ar fi provenit de la un barbat caruia ii.

Deputatul Mircia Muntean, trimis in judecata pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Procurorii Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie l-au trimis in judecata pe deputatul Mircia Muntean, pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau alte substante.

Deputat PSD trimis in judecata pentru ca s-a urcat baut la volan: Mircia Muntean avea o alcoolemie de 1,30 gr la prima proba de sange recoltata, respectiv 1,10 gr la cea de-a doua proba

Deputatul PSD Mircia Muntean a fost trimis in judecata sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau alte substante, anuntaBiroul de informare publica si.

Deputat PSD trimis in judecata pentru ca s-a urcat baut la volan: Mircia Marian avea o alcoolemie de 1,30 gr la prima proba de sange recoltata, respectiv 1,10 gr la cea de-a doua proba

Deputatul PSD Mircia Muntean a fost trimis in judecata sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau alte substante, anuntaBiroul de informare publica si.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )