Libnet.ro
UNICEF

18:31

Razbunarea lui Omar Hayssam: Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Razbunarea lui Omar Hayssam: Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii anticoruptie i-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Yassin Mohamad pentru trafic de influenta si pe Tahli Fadel, pentru complicitate la savarsirea infractiunii de trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Doctorul Mohamad Yassin, trimis in judecata pentru trafic de influenta (VIDEO)

Doctorul Mohamad Yassin, negociatorul pentru jurnalistii rapiti in Irak, a fost trimis in judecata, el fiind acuzat de trafic de influenta. Yassin este arestat preventiv pentru fapte comise in perioada 2014 -.

Omul care il poate ingropa pe Basescu, medicul Mohamad Yassin, trimis in judecata

Cel de-al doilea dosar care il sperie pe Traian Basescu este dosarul medicului Mohamad Yassin. Procurorii l-au trimis in judecata pe omul caruia Traian Basescu ii dadea mana libera sa negocieze.

Mohamad Yassin, medicul lui Omar Hayssam, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Medicul Mohamad Yassin, cel care a avut un rol-cheie in negocierea eliberarii celor trei jurnalisti romani rapiti in 2005, in Irak, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Medicul ar fi cerut doua milioane de euro pentru a obtine eliberarea lui Omar Hayssam.

Medicul Mohamad Yassin a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe medicul Mohamad Yassin, pentru trafic de influenta, in acelasi dosar fiind judecat si complicele sau, Tahli Fadel, pentru complicitate la trafic de influenta.

Omar Hayssam il infunda pe Traian Basescu

Din spatele gratiilor, Omar Hayssam scrie pe Facebook despre relatia cu Traian Basescu dar si despre medicul Mohammad Yassin. Yassin ar fi spus ca Omar Hayssam a fost scos din inchisoare cu ajutorul lui.

Omar Hayssam, dezvaluiri pe Facebook despre Traian Basescu si spatiile comerciale pe care i le-a dat medicului Yassin

Din spatele gratiilor, Omar Hayssam vorbeste despre legaturile dintre Traian Basescu si doctorul Mohammad Yassin. Reporterii Antenei 3 au pornit in cautarea cladirilor despre care vorbeste Hayssam in postarea.

Omar Hayssam, dezvaluiri pe Facebook despre relatia cu Traian Basescu

Omar Hayssam, omul acuzat ca ar fi fost implicat in rapirea jurnalistilor in Irak in 2005, face dezvaluiri grave la adresa lui Traian Basescu. Hayssam povesteste intr-o postare pe Facebook cum a ajuns sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )