Libnet.ro
UNICEF

21:45

Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani

Antena3 Antena3,
Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani

Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani. E nevoie de fonduri in plus la municipii si comune pentru ca anul acesta au fost facute mai multe schimbari care le-au golit visteriile. De. continuă pe Antena3

Tichetele de masa si cota fiscala de 10% in sectorul HoReCa vor fi anulate. Cum vrea Ministerul Finantelor sa aduca bani la bugetul de stat

Ministra Finantelor, Natalia Gavrilita, a anuntat o serie de masuri pe care le va intreprinde in timpul apropiat institutia pe care o conduce. Printre acestea se enumera anularea tichetelor de masa si anularea cotei de 10% la TVA pentru sectorul HoReCa, care va achita din nou 20% TVA si nu 10%, precum stabilise Guvernul Filip, in 2018.

Guvernul s-a imprumutat, din nou. Despre ce suma este vorba si ce creditari mai urmeaza

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, suma de 706,5 milioane de lei de la banci, relateaza Agerpres, care citeaza datele Bancii Nationale a Romaniei BNR). Suma echivalentul apeste.

Ministerul Finantelor contrazice datele Eurostat cu privire la valoarea deficitului bugetar

Ministerul Finantelor sustine ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, in primul trimestru, nu de 4,5% conform datelor Eurostat, care are alta metodologie de calcul.

Ce salarii au mascatii din Jandarmeria Romana. Pentru cati bani isi pun viata in pericol luptatorii antitero

Jandarmii sunt folositi pentru a mentine ordinea la diferite evenimente publice si articipa la perchezitiile organizate de DNA si DIICOT. Se antreneaza zilnic in conditii dure si primesc o remuneratie pe masura. Daca te-ai intrebat vreodata la ce sume ajung salariile din Jandarmeria Romana, trebuie sa stii ca acestea variaza in functie de gradul fiecarui .

Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei: Uite ca m-a convins

Gabriela Firea a anuntat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Nu, sub nicio forma nu s-a pus problema in aceasta manieraUite ca m-a convins, a spus Firea. Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei Marti, la finalul CEx al PSD, unde a fost desemnata Viorica Dancila prezidentiabilul PSD, Gabriela Firea .

Prognoza meteo miercuri, 24 iulie 2019. Vremea se schimba din nou

Vreme calda, canicula, ploi, descarcari electrice, grindina, ce mai urmeaza? Meteorologii de la ANM au anuntat ca vremea se schimba din nou. Iata prognoza pentru ziua de miercuri, 24 iulie. Prognoza meteo miercuri, 24 iulie 2019 De la canicula trecem la o vreme potrivita pentru perioada in care ne aflam. Miercuri, valorile termice se vor .

Autostrada Comarnic-Brasov, amanata din nou

Constructia indelung asteptatei autostrazi Comarnic Brasov se amana din nou. Premierul Viorica Dancila a decis sa renunte la realizarea drumului prin parteneriat public-privat, asa cum anunta ministrul.

DOCUMENT Ministerul Finantelor: Romania a recuperat 60 milioane dolari, anul trecut, din Irak si Mozambic

Valoarea totala a sumelor de recuperat de Romania din tari precum Coreea de nord, Irak, Sudan, Somalia, Nigeria etc. a scazut, anul trecut. Este vorba de creantele provenite din activitatea de export, cooperare economica internationala si alte actiuni externe, derulate inainte de 31 decembrie 1989. Daca la finalul anului 2017 era vorba despre circa 775,8 milioane dolari, acum sunt 716,2 milioane dolari. Totusi, a crescut suma de recuperat din Cuba in ruble transferabile, de la 1,48 miliarde, la 1,52 miliarde.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Vremea extremelor. Dupa canicula vin din nou ploile insotite de vijelii

Dupa vremea deosebit de calda din ultima perioada, meteorologii anunta, pentru doua - trei zile, temperaturi mai scazute in aproape toata tara si averse frecvente, pe arii extinse.

Si totusi... e o nedreptate pentru angajatii din constructii. Ministerul Muncii confirma

Toti am vazut Ordonanta 114, care ulterior a fost modificata cu cateva alte OUG-uri. Cel mai recent a fost corectata pe zona constructiilor, dupa ce statul a incasat jumatate de an destui bani de la multe companii care nu au putut aplica facilitatile din cauza ca a fost gandita doar pentru anumite companii, adica cele care au mers la Guvern cu care s-a semnat un memorandum. Acum ca s-a modificat, s-a marit aria de aplicare a facilitatilor pe mai multe activitati si multi patroni sunt fericiti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )