Libnet.ro
UNICEF

01:05

Documente-soc! Cum a reusit Elena Udrea sa fuga din Romania cu sume uriase de bani

Antena3 Antena3,
Documente-soc! Cum a reusit Elena Udrea sa fuga din Romania cu sume uriase de bani

Oana Stancu a vorbit la emisiunea Exces de Putere despreElena Udrea si pregatirea plecarii ei din Romania. Fostul ministru al Turismului, care s-a refugiat in Costa Rica, si-a planuit. continuă pe Antena3

Monte Carlo, vacanta care o tradeaza pe Elena Udrea

Jurnalista Berta Popescu a prezentat la Exces de Putere informatii din anchetele DNA care confirma relatiile stranse dintre Elena Udrea si Narcisa Georgescu, care ar avea afaceri impreuna. Mai.

Comisia de la Venetia critica justitia din Romania, dar PSD joaca in alt film

Pe parcursul zilei de luni, 22 octombrie, Comisia de la Venetia a publicat doua rapoarte referitoare la situatia justitiei din tara noastra. Au fost criticate dur modificarile aduse codului penal si codului de procedura penala. in urma cu cateva luni, Comisia de la Venetia a fost sesizata pe marginea mai multor probleme legislative din Romania [] .

Ancheta jurnalistica dura privind infrastructura din Romania. Peste 30.000 de morti pe sosele si 20 de miliarde de euro cheltuite in zece ani

Radu Tudor a prezentat la emisiunea Punctul de intalnire un material despre situatia catastrofala in ceea ce priveste infrastructura rutiera din Romania. in ancheta jurnalistica facuta de.

Mii de profesori au plecat din Romania. Unde au emigrat

Aproape 7. 000 de cadre didactice au plecat din tara in ultimii 20 de ani, din Romania si au solicitat recunoasterea profesiei in tarile din Uniunea Europeana, arata un raport al Comisiei Europene. Mai mult de.

Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos etse actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De.

Pavel Bartos urmeaza o TERAPIE... Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala:

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos este actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De.

Peste 75% dintre furnizorii de energie din Romania incalca reglementarile ANRE

Peste 75% dintre furnizorii din Romania incalca obligatia impusa de Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) de a transmite o oferta de pret la cererea unui consumator, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Consumatorilor si Micilor Producatori de Energie ACMPE), potrivit Agerpres.

Pesta porcina africana din Romania s-a extins. Cum arata harta acum (FOTO)

Pesta porcina africana din Romania s-a extins cu inca doua judete. Asadar, dupa cazul confirmat in comuna Ieud, judetul Maramures apare in harta care va fi oficializata zilele urmatoare cu culoarea.

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania: Discursul despre justitie este denaturat politic

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, a vorbitdespre dezbaterile privind justitia in forurile europene, declarand ca aceasta este folosita mai degraba ca arma.

Un sfert dintre copiii din Romania abandoneaza scoala

Un sfert dintre copiii din Romania abandoneaza scoala pana in clasa a XII-a iar principalul motiv este ca metodele de predare sunt de pe vremea bunicilor, fara nicio legatura cu lumea inconjuratoare, iar elevii nu gasesc nicio atractie in scoala, a declarat astazi Mariuca Talpes, reprezentant al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, intr-o conferinta de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )