Libnet.ro
UNICEF

17:30

Document-soc in cazul Caracal. Manevra revoltatoare a procurorilor

Antena3 Antena3,
Document-soc in cazul Caracal. Manevra revoltatoare a procurorilor

Procurorul din cazul Caracal a deschis dosar penal abia dupa ce a urmarit o emisiune la televizor, nu dupa ce Alexandra a sunat la 112. Asta rezulta dintr-un document prezentat, miercuri, de Razvan Dumitrescu,. continuă pe Antena3

Traian Basescu intervine in cazul Caracal: Dosarul va ajunge in zone sensibile cu demnitari

Traian Basescu a lansat o ipoteza halucinanta cu privire la cazul Caracal. Fostul presedinte al Romaniei sustine ca, pe masura ce anchetatorii vor audia tot mai multe persoane, va iesi la iveala implicarea multor demnitari locali si centrali in dosarul de trafic de persoane. Traian Basescu sustine ca in cazul Caracal ar fi implicati si .

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut .

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul Caracal: Nu stiu despre colegi, oameni politici

Paul Stanescu sustine ca nu are nicio legatura cu grupurile infractionale din judetul Olt si precizeaza ca organele statului sunt cele care trebuie sa se ocupe de cazul Caracal. Liderul PSD Olt precizeaza ca disolutia statului a avut loc in timupl mandatului de presedinte al lui Traian Basescu. Paul Stanescu neaga implicarea sa in cazul .

CAZUL CARACAL. Presupusa amanta a lui Gheorghe Dinca, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul Caracal. in fata anchetatorilor va ajunge luni si femeia care i-ar fi fost amanta lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia sa a plecat in Italia, potrivit RTV.

Politist BATUT in plina strada de doi indivizi nemultumiti de cum s-a intervenit in cazul CARACAL

Incident grav in plina strada. Un politist bucurestean aflat in concediu la Tecuci a fost atacat de doi indivizicare i-ar fi reprosat modul in care au intervenit autoritatile in cazul Caracal. Cei.

Sinteza zilei. Adevarul iese la iveala in cazul Caracal. Declaratii cutremuratoare ale victimelor retelelor

In aceasta seara, de la ora 21. 00, adevarul iese la iveala in cazul Caracal. Victimele retelelor de prostitutie si proxenetism rup tacerea. Cine l-a asasinat pe seful unei retele care se hotarase sa spu.

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,.

Cazul Caracal. Scrisoarea tulburatoare a tatalui Alexandrei catre lichele si oameni de bine: O sa facem totul pentru a afla adevarul

La aproape trei saptamani de la disparitia Alexandrei Macesanu, tatal tinerei face noi declaratii. Nelu Macesanu a trimis o scrisoare publica tulburatoare, in care promite ca nu va renunta la lupta, spunand ca o sa faca totul pentru a afla adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu copilul lor. Ce mesaj transmite tatal Alexandrei Alexandru .

CAZUL CARACAL Continua audierile: Nicusor Oaca si Remus Radoi Codita, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul crimelor de la Caracal. in fata anchetatorilor ar ajunge, miercuri, si Nicusor Oaca, liderul unui clan interlop din oras, potrivit Antena 3. Tot astazi ar trebui audiat si Remus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2419 seconds )