Libnet.ro
UNICEF

12:15

CAZUL CARACAL. Presupusa amanta a lui Gheorghe Dinca, in fata anchetatorilor

B1 B1,
CAZUL CARACAL. Presupusa amanta a lui Gheorghe Dinca, in fata anchetatorilor

Continua audierile in cazul Caracal. in fata anchetatorilor va ajunge luni si femeia care i-ar fi fost amanta lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia sa a plecat in Italia, potrivit RTV. continuă pe B1

Procurorii si criminalistii reiau cercetarile la Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii vor incepe din nou sa rascoleasca locuinta lui Gheorghe Dinca. Procurorii si criminalistii revin in aceasta dimineata cu un nou mandat de perchezitiein casa groazei. Curtea, dar.

Cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dinca la ancheta, cand a fost intrebat de ce a comis crimele. Precizarile primului sau avocat

Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dinca, crede ca acesta a avut mustrari de constiinta si de aceea a cedat, intr-un final, in fata anchetatorilor si a inceput sa colaboreze cu acestia.

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut .

Rasturnare de situatie in cazul tragediei de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori

Apar informatii de ultima ora din ancheta de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori. Barbatul care a sustinut ca a fost sunat de trei ori de Dinca in seara rapirii.

Cazul Caracal. DIICOT continua perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca; Au fost audiati mai multi martori

Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca de la Caracal vor continua in perioada urmatoare, a anuntat, sambata, Biroul Informare si Relatii Publice al DIICOT. Conform aceleiasi surse, procurorii au.

Noi detalii in cazul Caracal! Ce cauta Dinca cel mai des pe google. Nu se astepta nimeni la asta

Noi detalii, in cazul Caracal, continua sa iasa la iveala! Anchetatorii au revenit, sambata dimineata 10 august, in casa groazei, pentru a-si duce cercetarile mai departe si pentru a descoperi noi probe. S-a aflat si care era una dintre cautarile frecvente pe google ale lui Gheorghe Dinca. Ce cauta cel mai des Dinca pe .

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Mai multi vecini ai lui Gheorghe Dinca vor preda telefoanele la politie. Exista noi suspiciuni

Sunt noi audieri vineri la politia din Caracal. Trei vecini ai lui Gheorghe Dinca vin sa predea telefoanele anchetatorilor deoarece exista suspiciuni ca acestea ar fi fost folosite de suspect pentru a suna rudele.

Cazul Caracal. Ce arata, de fapt, arogantele criminalului Gheorghe Dinca la adresa anchetatorilor

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata, iar criminalul a dat dovada de un tupeu iesit din comun cand i-a ironizat pe anchetatori, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda. Cel putin asta reiese din cele declarate avocatul familiei Luizei, Tonel Pop. A zis Ah, ce frumos ca-mi faceti curat, ca tot vreau sa-mi vand casa!, a declarat aparatorul.

Cazul Caracal: S-au reluat cautarile de probe noi in casa groazei Avocatul Tonel Pop: Dinca a spus Ah, ce frumos ca-mi faceti curat, ca tot vreau sa-mi vand casa

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dinca i-a ironizat pe anchetatori la verificari, spunandu-le ca-i pare bine ca ii fac curat in casa, din moment ce oricum intentioneaza sa o vanda, relateaza Mediafax.

Avocatul familiei Luizei, despre criminalul din Caracal: Gheorghe Dinca era preocupat de asa ceva...

Noi informatii importante ies la iveala in cazul Caracal. Anchetatorii au facut perchezitia informatica a telefoanelor si a laptopului lui Gheorghe Dinca, dar si a unor stick-uri de memorie. Era.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )