Libnet.ro
UNICEF

06:30

Documentul CNSAS care atesta ca actorul Mircea Albulescu a fost sursa Manole a Securitatii, avand dosar de retea

Adevărul Adevărul,
Documentul CNSAS care atesta ca actorul Mircea Albulescu a fost sursa Manole a Securitatii, avand dosar de retea

Ziarul Adevarul a intrat in posesia Adeverintei nr. 2011 eliberata de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii prin care se certifica faptul ca Iorgu Albulescu Mircea Albulescu) are dosar de retea. Marele actor Mircea Albulescu, care a murit vineri dimineata 8 aprilie 2016) la varsta de 81 de ani, a primit de la Securitate numele conspirativ Manole. continuă pe Adevărul

Documentul CNSAS care atesta ca actorul Mircea Albulescu a fost sursa Manole a Securitatii, avand dosar de retea. Ce i-a relatat artistul unui ofiter, in anul 1988

Ziarul Adevarul a intrat in posesia Adeverintei nr. 2011 eliberata de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii prin care se certifica faptul ca Iorgu Albulescu Mircea Albulescu) are dosar de retea. Marele actor Mircea Albulescu, care a murit vineri dimineata 8 aprilie 2016) la varsta de 81 de ani, a primit de la Securitate numele conspirativ Manole.

Actorul Mircea Albulescu va fi inmormantat cu onoruri militare duminica la Cimitirul Reinvierea

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata, intre orele 10,00 si 13,00, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti. Marele artist va fi transportat apoi la Capela de la Cimitirul Reinvierea, iar inmormantarea va avea loc duminica, la ora 14:00.

Actorul Mircea Albulescu a incetat din viata

Actorul Mircea Albulescu a incetat din viata, astazi in jurul orei 7 dimineata, la varsta de 81 de ani, anunta surse din zona media.

Actorul Mircea Albulescu a murit la varsta de 81 de ani (VIDEO)

Actorul Mircea Albulescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani, informeaza B1 TV. Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare. Sotia mea a incetat din viat.

Cine a fost Mircea Albulescu. Cariera stelara pentru actorul cu o voce inconfundabila

Actorul Mircea Albulescu s-a nascut in Bucuresti si a fost absolvent al Scolii Medii Tehnice de Arhitectura cu diploma de conductor-arhitect 1952), transmite Agerpres. isi incepe cariera de.

O cariera de exceptie: Mircea Albulescu - biografie

Actorul Mircea Albulescu s-a nascut la 4 octombrie 1934 in Bucuresti si a fost absolvent al Scolii Medii Tehnice de Arhitectura cu diploma de conductor-arhitect 1952). Si-a inceput cariera de actor ca artist amator in echipa de teatru a Ateneului Popular Ana Ipatescu, iar in 1950 a fost angajat la Teatrul National ca artist corp ansamblu, adica figuratie. Doi ani mai tarziu, a devenit student al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica, la clasa profesorului Aura Buzescu.

Interviu document cu Mircea Albulescu, la Secvential: Sufletul romanesc, asemeni diamantelor, se pastreaza si vietuieste in locurile cel mai bine ferite

Actorul Mircea Albulescu a vorbit, intr-un interviu acordat lui Adrian Ursu, pentru editia de duminica a emisiunii Secvential, de la Antena 3, despre schimbarea pe care a imbratisat-o de-a lungul vietii sale,.

Mircea Albulescu a murit

Actorul Mircea Albulescu a murit la varsta de 81 de ani. Mircea Albulescu era unul dintre cei mai indragiti actori romani, era profesor universitar Doctor in Arte), publicist, poet,.

Mircea Albulescu a murit. Va fi inmormantat duminica cu onoruri militare. Colegii de breasla deplang moartea marelui actor

Actorul Mircea Albulescu avea grad de comandor si va fi inmormantat cu onoruri militare; sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus sambata in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, iar duminica va avea loc inmormantarea, la ora 14.

Mircea Albulescu a murit. Rolurile mari ale actorului. Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea asteptare

Actorul Mircea Albulescu a murit, vineri, 8 aprilie, la varsta de 81 de ani. De numele sau se leaga zeci de roluri memorabile in piese de teatru si film.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )