Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima semifinala Eurovision 2017: Republica Moldova, intre cele zece tari care s-au calificat in finala

Hotnews Hotnews,
 Prima semifinala Eurovision 2017: Republica Moldova, intre cele zece tari care s-au calificat in finala

Republica Moldova, Australia si Cipru se numara printre cele zece tari care s-au calificat, marti seara, in finala Eurovision Song Contest 2017, ce va avea loc sambata la Kiev, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

incepe Eurovision 2017.Cu cine concureazaMoldova in prima semifinala

Cea de-a 62-a editie a concursului international incepe in aceasta seara, cand reprezentantii a 18 tari, printre care si Moldova, vor lupta pentru un loc in finala Eurovision 2017. Va prezentam in continuare piesele pe care le veti auzi in prima semifinala Eurovision 2017, pe scena din Kiev.

Cine sunt primii 10 finalisti Eurovision 2017: Moldova s-a calificat in finala

Marti seara, a avut loc prima semifinala Eurovision 2017, in cadrul careia 18 tari au concurat pentru un loc in marea finala de pe 13 mai. Moldova, reprezentata de trupa Sunstroke Project, cu piesa Hey Mamma, se numara printre finalisti.

Ce audiente a inregistrat TVR cu prima semifinala Eurovision 2017

Prima semifinala a Eurovision Song Contest 2017, care a avut loc la Kiev, marti seara, a fost urmarita de 188. 000 de telespectatori, la nivel national, pe postul TVR 1, care a difuzat competitia muzicala in direct in intervalul 22. 13, informeaza News. ro.

Eurovision 2017. Primii zece concurenti calificati in Marea Finala VIDEO

Fanii din cele 18 tari repartizate in prima semifinala si cei din Italia, Marea Britanie si Spania au decis, aseara, alaturi de juriile de specialitate, primii zece finalisti ai Eurovision 2017.

Romania, pe covorul rosu de la Eurovision! Azi e prima semifinala!

Eurovision 2017 a intrat in linie dreapta si emotiile au devenit tot mai puternice, odata cu deschiderea oficiala a editiei 2017, ce a avut loc ieri, in fata Palatului Mariyinsky. Evenimentul a inceput cu defilarea delegatiilor tuturor tarilor participante si a continuat cu o petrecere uriasa la Euroclub, unde s-au adunat membrii delegatiilor celor 42 de tari participante.

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM. Cine s-a calificat in finala Eurovision 2017

Eurovision 2017 Live VIDEO STREAM Semifinala. Reprezentantii Republicii Moldova, Greciei si Suediei se numara printre artistii care s-au calificat in finala Eurovision 2017 dupa show-ul primei.

Eurovision 2017. Romania vrea din nou pe marea scena a concursului. Ce rivale are in semifinale

Ilinca si Alex Florea, artistii care vor reprezenta Romania la Eurovision 2017, intra joi seara in cea de-a doua semifinala a concursului muzical gazduit de capitala Ucrainei, Kiev. Romania va.

Ilinca si Alex Florea au stralucit pe covorul rosu, la ceremonia de deschidere Eurovision 2017: romanii s-au clasat in top 10 cele mai apreciate tinute FOTO

Reprezentantii celor 42 de tari participante la Eurovision 2017 au defilat duminica pe covorul rosu, in cadrul ceremoniei oficiale de deschidere. Tinutele de gala purtate de Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au clasat in top 10 cele mai apreciate aparitii de pe covorul rosu.

Igor Dodon: Republica Moldova se opune in mod categoric aderarii sale la NATO

Republica Moldova respinge categoric ideea aderarii sale la NATO si intentioneaza sa-si mentina neutralitatea, a transmis Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, in timpul intrevederii avute.

Republica Moldova si votul uninominal: aceeasi Marie cu alta palarie

Votul uninominal reprezinta doar o fumigena aruncata alegatorilor din Republica Moldova si prin care mafia politica va continua sa detina controlul asupra statului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )