Libnet.ro
UNICEF

14:15

Doi cetateni din Republica Moldova, retinuti dupa ce au furat 16 ceasuri Rolex si bijuterii dintr-un imobil din Bucuresti

B1 B1,
Doi cetateni din Republica Moldova, retinuti dupa ce au furat 16 ceasuri Rolex si bijuterii dintr-un imobil din Bucuresti

Doi cetateni din Republica Moldova au fost retinuti dupa ce anul trecut au furat mai multe ceasuri de lux si bijuterii in valoare totala de aproximativ 300. 000 de euro dintr-o locuinta din. continuă pe B1

FPTR: Hotelierii din Republica Moldova vor sa invete de la romani tehnici de management

Hotelierii din Republica Moldova intentioneaza sa dezvolte un parteneriat cu cei din Romania, de la care sa invete metodele de management folosite in cadrul diferitelor departamente, cum ar fi vanzari, rezervari, promovare, dar si lucrul cu personalul, informeaza Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Un elicopter militar din Republica Moldova ar fi fost doborat de o racheta, in Afganistan

Un elicopter militar al unei companii din Republica Moldova ar fi fost doborat, sambata, in regiunea Helmand din Afganistan, scrie deschide. md. Potrivit informatiilor preliminare, este vorba despre un elicopter.

Un copil in varsta de doi ani din Bucuresti a murit din cauza gripei. Nu era vaccinat anti-gripal

Un copil in varsta de doi ani, din Bucuresti, a murit din cauza infectiei cu virusul gripal tip B, cel mic fiind nevaccinat anti-gripal. Exista suspiciunea ca micutul s-a imbolnavit in timp ce era internat in spital, pentru o alta afectiune, au declarat, pentru Mediafax, oficiali ai MS.

SMURD Iasi salveaza o noua viata in Republica Moldova. Codreanu (PMP): in tot acest timp, marioneta lui Putin de la Chisinau, Igor Dodon, traieste pe deplin efectele dedublarii de personalitate (VIDEO)

Un echipaj aeromedical al SMURD Iasi a realizat cu succes o noua interventie vitala peste Prut. Este vorba despre o femeie in varsta de 20 de ani, ce trebuia sa ajunga de la Balti la Chisinau, dupa ce a.

VIDEO Igor Dodon controleaza toata puterea in Republica Moldova - declaratiile care starnesc controverse

Presedintele Igor Dodon pare sa nu mai ascunda faptul ca are influenta asupra Guvernului Republicii Moldova, iar premierul si ministrii, care sunt in mare parte fosti consilieri prezidentiali ai sai, i se subordoneaza si implementeaza deciziile luate la Presedintie.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )