Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Igor Dodon controleaza toata puterea in Republica Moldova - declaratiile care starnesc controverse

Adevărul Adevărul,
VIDEO Igor Dodon controleaza toata puterea in Republica Moldova - declaratiile care starnesc controverse

Presedintele Igor Dodon pare sa nu mai ascunda faptul ca are influenta asupra Guvernului Republicii Moldova, iar premierul si ministrii, care sunt in mare parte fosti consilieri prezidentiali ai sai, i se subordoneaza si implementeaza deciziile luate la Presedintie. continuă pe Adevărul

Ion Chicu va participa la sedinta prim-ministrilor Uniunii Euroasiatice. Igor Dodon: Este o premiera

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, va pleca in aceasta saptamana intr-o vizita in Kazahstan pentru a participa la sedinta prim-ministrilor Uniunii Euroasiatice. Anuntul a fost facut luni, 27 ianurie, de catre presedintele Igor Dodon. Seful statului a dat de inteles ca lauda aceasta decizie a premierului, subliniind ca este o premiera.

Presedintele Republicii Moldova, prins in fapt: Igor Dodon raspunde, intr-o emisiune online, la intrebarile unor profiluri de Facebook inexistente

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a fost protagonistul unui moment controversat. O analiza a Deschide. md arata ca, in emisiunea Presedintele raspunde, seful statului moldovean primeste.

Igor Dodon: Armatele germane si romane au nimicit aproximativ 300 de mii de evrei

Presedintele moldovean, Igor Dodon, a scris pe Facebook, in contextul vizitei efectuate in Israel, ca armatele germane si romane sunt responsabile pentru moartea a 300 de mii de evrei pe actualul teritoriu al.

VIDEO Traian Basescu:Nu exista obiectiv mai mare acum pentru Romania decat unificarea cu Republica Moldova

Fostul presedinte roman Traian Basescu sustine ca dupa ce Romania si-a atins obiectivele privind aderarea la UE si NATO, nu exista un obiectiv mai mare decat reunificarea tarii cu Republica Moldova.

FPTR: Hotelierii din Republica Moldova vor sa invete de la romani tehnici de management

Hotelierii din Republica Moldova intentioneaza sa dezvolte un parteneriat cu cei din Romania, de la care sa invete metodele de management folosite in cadrul diferitelor departamente, cum ar fi vanzari, rezervari, promovare, dar si lucrul cu personalul, informeaza Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Un elicopter militar din Republica Moldova ar fi fost doborat de o racheta, in Afganistan

Un elicopter militar al unei companii din Republica Moldova ar fi fost doborat, sambata, in regiunea Helmand din Afganistan, scrie deschide. md. Potrivit informatiilor preliminare, este vorba despre un elicopter.

Traian Basescu, despre unionistii din Republica Moldova: Mie unul mi-a ajuns pana in gat! Mi se pare ca m-au luat asa, de pacalici

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Conventia Romanilor de Pretutindeni, ca in Republica Moldova exista 6-7 partide unioniste, dar care nu reusesc sa ajunga la un numitor comun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )